Savršen izbor za ljetne noćne zabave

Ne propustite priliku da osjetite inspiraciju iza svake kreacije i doživite majstorstvo izrade koje stoji iza brenda tojeto.
Nova TOJETO. kolekcija je savršen izbor za ljetne noćne zabave_6674bcea800b9.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Adna Kuduzović i njen brend tojeto. lansirali su novu kolekciju pod nazivom tojeto.ljeto2024! Ova kolekcija je savršen izbor za ljetne noćne zabave, donoseći spoj elegancije i svestranosti. Ovaj put, tojeto. stavlja veći naglasak na otmjenost i ženstvenost, zadržavajući prepoznatljiv minimalistički stil. Dizajnirana je da se nosi u raznim prilikama, omogućujući vam da se uvijek osjećate posebno.

Inspiracija i majstorstvo izrade

Nova kolekcija uključuje suknje, torbe i pantalone, sve u sofisticiranoj crnoj boji. Ove predivne kreacije predstavljene su kroz objektiv bh fotografkinje Sanele Babić, a Adna Kuduzović, kao zaštitno lice brenda, ponosno nosi svaki model. Fotografije ističu eleganciju i suptilnu ljepotu svake kreacije, naglašavajući njihov vrhunski dizajn.

Adna Kuduzović crpi inspiraciju iz svakodnevnog života, prirode i ljudi koji je okružuju. Svaki komad u kolekciji tojeto.ljeto2024 odražava ovu duboku povezanost s okolinom i jedinstveni pogled na svijet. Njena posvećenost detaljima i strast prema modi rezultiraju ručno izrađenim komadima koji odišu kvalitetom i unikatnošću. Svaka suknja, torba i pantalone pažljivo su kreirani da istaknu ljepotu i sofisticiranost, pružajući vam osjećaj posebnosti i elegancije u svakom trenutku.

Ne propustite priliku da osjetite inspiraciju iza svake kreacije i doživite majstorstvo izrade koje stoji iza brenda tojeto.

Posjetite tojeto

Pozivamo vas da otkrijete novi tojeto.TJT shop, smješten u samom srcu starog grada Sarajeva, na adresi Telali 1. Nova lokacija pruža jedinstveno iskustvo kupovine, gdje se moderna moda susreće s bogatom kulturnom baštinom.

Stari grad Sarajevo, poznat po svojoj autentičnosti i živopisnim ulicama, savršeno je mjesto za tojeto. shop. Prošetajte kamenim ulicama, osjetite duh prošlih vremena i posjetite shop kako biste doživjeli magiju tojeto. mode. U njihovom shopu ćete pronaći ograničene količine ekskluzivnih komada, stoga vam preporučujemo da svoje omiljene modele rezervišete putem društvenih mreža Instagram i Facebook, ili ih kontaktirate putem e-maila.

Postanite dio tojeto. svijeta i osjetite jedinstvenost svakog komada iz kolekcije tojeto.ljeto2024. Pronađite savršeni dodatak svojoj garderobi i uživajte u osjećaju elegancije i sofisticiranosti.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.