Nova koncentracija kultne toaletne vode

Prekrasno izbalansiran, njegova svestranost je upečatljiva, nadahnuto usklađivanje komplementarnih elemenata.
Bvlgari predstavlja Pour Homme Eau de Parfum, novu koncentraciju kultne toaletne vode_661494765680a.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Prenoseći čisto novo blaženstvo, BVLGARI Pour Homme poziva najumirujuće aspekte prirode u vlastiti intimni prostor. Remek-djelo olfaktivne harmonije, spajanje sjajnog na otvorenom i kućne udobnosti, spajanje vanjskog i intimnog svijeta kako bi se stvorio vrhunski osjećaj slobode – brisanje granica između vanjskog i unutarnjeg svijeta.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Udoban i prefinjen, BVLGARI Pour Homme rezonira sa mirom prirode i spokojem opuštanja u svojoj koži. Prekrasno izbalansiran, njegova svestranost je upečatljiva, nadahnuto usklađivanje komplementarnih elemenata, iskovano kroz svježinu Darjeeling čaja (vrsta crnog čaja iz Indije) i suptilnu eleganciju akorda mošusa. Sada, u poglavlju bez presedana za ovu bezvremensku ikonu, Bulgari predstavlja Pour Homme Eau de Parfum, novu koncentraciju kultne toaletne vode, majstora parfimera Jacquesa Cavalliera.

Poput originalne toaletne vode, parfemska voda BVLGARI Pour Homme nanosi intenzivne drvenaste note dimljenog čaja preko meke pozadine mošusa, pojačane Absolutom Ambrette, dok okrepljujući đumbir dodaje nove vibrantne tonove. Otvarajući se akordom čaja Darjeeling, miris eksplodira svježinom dok se otkrivaju zasljepljujuće začinske note đumbira. Tehnologija ekstrakcije đumbira daje prirodnu i čistu mirisnu kvalitetu, omogućavajući jedinstveni citrusni svježi izraz koji traje na koži.

Miris koji podiže doveden je u ravnotežu s ekstraktom cejlonskog čaja i naznakama esencije drveta Guaiac, dublje učvršćujući kultni drveni i blago dimljeni trag ovog mirisa. Konačno, artikulisani duo mirisa čaja ohrabren je savremenim i elegantnim akordom mošusa koji obuhvata četiri različita mošusa. U punoj harmoniji sa mošusnim i drvenim notama, dodiri Ambrette sjemenki Absolute, čiji kvalitet i puderasti efekat dodaju parfemskoj vodi bez dubine i pojačanog efekta druge kože.

Elegantna minimalistička bočica evocira urođenu svježinu i ugodne note nove parfemske vode. Njegovi prozirni zeleni tonovi označavaju novo poglavlje u mirisu, razlikuju njegovu koncentraciju od toaletne vode, koja dolazi u prozirnoj bočici, a istovremeno izražavaju uranjanje u harmoničan pejzaž koji leži u osnovi mirisa.

Jednostavna, ali ikonska, boca je kapija unutrašnjeg utočišta, poziv za otkrivanje udobnosti sigurnog prostora koji se nalazi u njemu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.