Cvjetanje milijardi divljih cvjetova u kalifornijskoj pustinji

One otkrivaju pčelu s krilima istaknutim fuksija ružičastim highlighterom.
Cvjetanje milijardi divljih cvjetova u kalifornijskoj pustinji kao inspiracija za novu Guerlain kolekciju_65f24da65675b.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Rijedak fenomen koji je orkestrirala priroda, Supercvjet, odnosi se na istovremeno cvjetanje milijardi divljih cvjetova u kalifornijskoj pustinji u proljeće. Odjednom, uzdižući se dokle god pogled seže, obilje latica prekriva osunčane doline. Ružičasta, narandžasta, žuta, crvena, plava, ljubičasta… najživopisnije boje se takmiče u sjaju kako bi priredile fascinantan spektakl. Ovaj izuzetan fenomen dao je inspiraciju za novo Terracotta Superbloom izdanje, koje je Guerlain kreirao za ljeto 2024.

U svom legendarnom kućištu s ikoničnim dvostrukim G, ekskluzivno izdanje pudera za zdravi sjaj, formulirano kao i uvijek s 96% sastojaka  prirodnog porijekla, prikazuje pčelu – Guerlainov amblem – i slavi Supercvat. Tri nijanse obuhvataju ovaj ekskluzivni kompaktni puder: bronzer, kao i dvije nijanse rumenila – jarko roze i intenzivno koraljno. One otkrivaju pčelu s krilima istaknutim fuksija ružičastim highlighterom.

Za potpuno svjež i cvjetni izgled

Terracotta Superbloom puder je uparen sa KissKiss Bee Glow, Guerlainovim balzamom za usne, koji usnama daje sjajni veo. Njegova hidratantna formula koja se sastoji od 98% sastojaka prirodnog porijekla i niz blistavih šarenih nijansi čine ga istinskim ljetom.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.