Kako boja karmina mijenja tvoje raspoloženje

Boja tvog karmina također može utjecati na to kako vas drugi doživljavaju, što opet posljedično utječe na tvoje raspoloženje i emocije.
Kako boja karmina mijenja tvoje raspoloženje_65e7c1b273957.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Boje koje nosimo mogu da utječu na naše emocije i raspoloženje, pokazala su brojna istraživanja. To posebno važi za karmin, s obzirom da je jedan od najupečatljivijih komada šminke. Na primjer, jarko crveni ruž može ti pružiti osjećaj samopouzdanja i moći, dok nježni roze karmin može učiniti da se osjećaš romantično i ženstveno.

Boja tvog karmina također može utjecati na to kako vas drugi doživljavaju, što opet posljedično utječe na tvoje raspoloženje i emocije. Boje karmina mogu prenositi tvoju snagu, eleganciju ili šarm. Bilo da je riječ o intenzivnoj crvenoj boji za poslovni sastanak koja može pojačati tvoj autoritet ili nježna koralna nijansa za opušten dan.

Zato najnoviji Hydramatic Shine ruž kuće Avon ima čak 15 nijansi! Za svaku priliku i raspoloženje. Pronađite savršenu nijansu karmina koji će vašim usnama dati intenzivan glamurozan sjaj i hidrantno hijaluronsko jezgro koje ih njeguje!

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.