Pomoćnik predsjednika opštine Prijepolje

Svoj doprinos lokalnom i regionalnom razvoju dao je kao savjetnik za lokalni i regionalni razvoj i ulaganje.
Dino Bašović imenovan za pomoćnika predsjednika opštine Prijepolje_65d8aaf166d4a.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Danas je za pomoćnika predsjednika opštine Prijepolje za ekonomski razvoj i strateško planiranje dugoročnih investicija u infrastrukturnim projektima imenovan Dino Bašović.

Dino Bašović je diplomirao na Univerzitetu Ankara Yildirim Beyazit, Fakultet političkih nauka, smjer Međunarodni odnosi u Ankari. Zahvaljujući izuzetnim rezultatima tokom studija, bio je među deset najboljih studenata na Univerzitetu i dobio punu stipendiju za osnovne i master studije od strane Republike Turske.

Nakon studija, svoj rad nastavlja u oblasti bezbednosti i diplomatije, koristeći svoje veštine i znanja stranih jezika zajedno sa ministarstvom granične bezbednosti Republike Srbije i Republike Turske.

Svoj doprinos lokalnom i regionalnom razvoju dao je kao savjetnik za lokalni i regionalni razvoj i ulaganje, unapređujući ekologiju, očuvanje životne sredine, diplomatske odnose među opštinama, kao i predlaganje i implementiranje projekata za mlade.

Organizator je raznih humanitarnih akcija, te je u februaru 2023. godine, napustio svoj rodni kraj i otišao u misiju spasavanja ljudskih života u Republiku Tursku.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.