Zlatne tenisice

Iako oficijelna web stranica na kojoj se prodaju tenisice tvrdi kako nema veze s Trumpovom kampanjom, bivši američki predsjednik naglasio je kako su ove tenisice njegov pokušaj da dopre do mlađih pristaša.
Trump lansirao zlatne tenisice! Koštaju nevjerovatnih 399 američkih dolara_65d5377e18a35.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Uprkos nedavnom sudskom odlučivanju koje je rezultiralo obavezom plaćanja od gotovo 330 miliona eura u slučaju prevare u New Yorku, bivši američki predsjednik Donald Trump nije pokazao znakove obazrivosti. Samo jedan dan nakon sudskog presuđivanja, Trump je predstavio svoju novu liniju tenisica na Sneaker Conu u Philadelphiji.

Sneaker Con je događaj koji tradicionalno okuplja entuzijaste i kolekcionare tenisica, a tokom kojeg se Trump popeo na pozornicu  i ponosno pokazao par golemih zlatnih tenisica s crvenim potplatom (možda subliminalni podsjetnik na Christiana Louboutina), koje krase elementi američke zastave i slova, a koje imaju i svoje ime: NEVER SURRENDER HIGH-TOP SNEAKER. Model je koštao 399 dolara, a rasprodan je na samom događaju.

– To je nešto što sam planirao 12, 13 godina. Mislim da će napraviti veliki uspjeh, poručio je Donald Trump, koji je sve bliže republikanskoj predsjedničkoj nominaciji za ovogodišnje izbore i revanšu s aktualnim predsjednikom Joeom Bidenom, navodi CNN. Iako oficijelna web stranica na kojoj se prodaju tenisice tvrdi kako nema veze s Trumpovom kampanjom, bivši američki predsjednik naglasio je kako su ove tenisice njegov pokušaj da dopre do mlađih pristaša.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.