Večer podrške ženama Palestine

Na taj način, zajedno možemo pridonijeti stvaranju pozitivne promjene i pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.
Gracija i Narodno pozorište Sarajevo udružuju snage za Donatorsku večer podrške ženama Palestine_6580da771d898.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Časopis Gracija, poznat kao dugogodišnji glas savremene žene posvećen borbi protiv nasilja, diskriminacije i predrasuda, ove godine preusmjerava svoju tradicionalnu novogodišnju zabavu u akciju solidarnosti. U partnerstvu s Narodnim pozorištem Sarajevo u petak, 22. decembra u 19:30 sati, organizuju Donatorsku večer za podršku ženama Palestine.

Donatorska večer će se održati u Narodnom pozorištu Sarajevo, a sve zainteresovane osobe mogu podržati ovu humanitarnu akciju uplatom od 50 KM ili više. Sredstva će biti direktno donirana organizaciji Women for Women International, koja ima međunarodni integritet i garantuje da će novac biti upotrijebljen na najsvrsishodniji način, direktno za pomoć ženama Palestine.

Osobe koje izvrše donaciju osiguravaju sebi mesto na događaju u Narodnom pozorištu. Prisustvo na večeri se obavezno potvrdite putem e-maila na adresu info@gracija.ba.

Ekipa časopisa Gracija poziva sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i pruže podršku ženama Palestine, koje se suočavaju s brojnim izazovima. Na taj način, zajedno možemo pridonijeti stvaranju pozitivne promjene i pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Pročitajte  detalje o tome kako svi možemo pomoći:

uplatom od 50 KM ili više direktno donirate novac organizaciji s međunarodnim integritetom Women for Women International, koja će se pobrinuti da ova sredstva budu upotrijebljena na najsvrsishodniji način i stići na pravu adresu. Time sebi osiguravate i mjesto na događaju u Narodnom pozorištu, ako ste u prilici doći (prisustvo obavezno potvrđujete na mail info@gracija.ba)

Podršku Donatorskoj večeri moguće je izvršiti na dva načina: uplatom donacije na brojeve računa:

Za uplate iz BiH – UniCredit Bank BiH

Račun: 3386902246972620

Za uplate iz inostranstva – UniCredit Bank BiH

SWIFT: UNCRBA22

IBAN: BA39 3386 9022 4697 2520

Primalac: Žene za Žene International / Women for Women International

Alekse Šantića 2/3, 71000 Sarajevo

ili uplatom donacije putem platforme Kupikartu.ba. – na linku imate sve objašnjeno. Nakon svake donacije molimo vas da potvrdite na mail info@gracija.ba prisustvo događaju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.