Večer podrške ženama Palestine

Na taj način, zajedno možemo pridonijeti stvaranju pozitivne promjene i pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.
Gracija i Narodno pozorište Sarajevo udružuju snage za Donatorsku večer podrške ženama Palestine_6580da771d898.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Časopis Gracija, poznat kao dugogodišnji glas savremene žene posvećen borbi protiv nasilja, diskriminacije i predrasuda, ove godine preusmjerava svoju tradicionalnu novogodišnju zabavu u akciju solidarnosti. U partnerstvu s Narodnim pozorištem Sarajevo u petak, 22. decembra u 19:30 sati, organizuju Donatorsku večer za podršku ženama Palestine.

Donatorska večer će se održati u Narodnom pozorištu Sarajevo, a sve zainteresovane osobe mogu podržati ovu humanitarnu akciju uplatom od 50 KM ili više. Sredstva će biti direktno donirana organizaciji Women for Women International, koja ima međunarodni integritet i garantuje da će novac biti upotrijebljen na najsvrsishodniji način, direktno za pomoć ženama Palestine.

Osobe koje izvrše donaciju osiguravaju sebi mesto na događaju u Narodnom pozorištu. Prisustvo na večeri se obavezno potvrdite putem e-maila na adresu info@gracija.ba.

Ekipa časopisa Gracija poziva sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i pruže podršku ženama Palestine, koje se suočavaju s brojnim izazovima. Na taj način, zajedno možemo pridonijeti stvaranju pozitivne promjene i pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Pročitajte  detalje o tome kako svi možemo pomoći:

uplatom od 50 KM ili više direktno donirate novac organizaciji s međunarodnim integritetom Women for Women International, koja će se pobrinuti da ova sredstva budu upotrijebljena na najsvrsishodniji način i stići na pravu adresu. Time sebi osiguravate i mjesto na događaju u Narodnom pozorištu, ako ste u prilici doći (prisustvo obavezno potvrđujete na mail info@gracija.ba)

Podršku Donatorskoj večeri moguće je izvršiti na dva načina: uplatom donacije na brojeve računa:

Za uplate iz BiH – UniCredit Bank BiH

Račun: 3386902246972620

Za uplate iz inostranstva – UniCredit Bank BiH

SWIFT: UNCRBA22

IBAN: BA39 3386 9022 4697 2520

Primalac: Žene za Žene International / Women for Women International

Alekse Šantića 2/3, 71000 Sarajevo

ili uplatom donacije putem platforme Kupikartu.ba. – na linku imate sve objašnjeno. Nakon svake donacije molimo vas da potvrdite na mail info@gracija.ba prisustvo događaju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.