Piši briši

Zašto on sebe u ovom postu poistovjećuje sa GIK-om?
The eraser have on isolated background to show clear and nice. This eraser have in three color which one white, orang, and blue. This is used  for the art and education etc.
The eraser have on isolated background to show clear and nice. This eraser have in three color which one white, orang, and blue. This is used for the art and education etc.
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Visoki funkcioner SDP-a ministar Husein Memić danas je na svom profilu javno objavio dokumenta sa ličnim podacima koja su predstavnici opozicije uputili Gradskoj izbornoj komisiji Novog Pazara.

Nakon što je na ovaj postupak reagovao potpredsjednik SPP-a Edin Numanović, Memić je objavu uklonio sa svog zida, a na pitanja koja mu je Numanović uputio nije dao odgovor.

– Odakle pravo Huseinu Memiću da objavljuje javno moje lične podatke uključujući jmbg, broj telefona itd. čime direktno krši Zakon o zaštiti podataka o ličnosti? A drugo mnogo važnije pitanje odakle njemu dokumenti koji su interno poslati Gradskoj izbornoj komisiji?
Zašto on sebe u ovom postu poistovjećuje sa GIK-om: “sa zadovoljstvom SMO prihvatili” ako je jedan od učesnika izbora?

– Na koji način ste kao učesnik izbora došli do dokumenta koji je interno poslat GIK-u ?Jeste li podnijeli zahtjev za pristup podacima od javnog značaja ili je neko dao dokumenta bez ovlaštenja? Ovo zahtjeva prijavu predsjedniku GIK-a zbog neovlaštenog ustupanja podataka.

Numanović je u nastavku saopštio da su opozicioni članovi komisije javljaju da je vlast prepravljala zapisnike nakon sto su otišli sa biračkih mjesta, te da će te dokaze i objaviti.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.