Potrebne su promjene

Obećanja i samo obećanja su do izbora, šta je nakon toga. Ostave nas praznih ruku i u mukama da sami rješvamo probleme.
Mještani Selakovca: Vlast ne želi da riješava probleme, potrebne su promjene_656e84179f301.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Mještani Selakovca duži vremenski period borbu vode sa nadležnima iz lokalne samouprave, jer kako kažu, problemi sa kojim se, godinama suočavaju, ne rješavaju im se. Ističu da su, ogorčeni na vlast i sistem po kojimem se  radi.

Po svemu sudeći, kako su oni naglasili, žitelje Novog Pazara dijele na prvu, drugu i treću kategoriju građana. Pojasnili su i zašto je to tako.
Nadležni sluha nemaju, a kako ovi mještani kažu, u ovm gradu se moraju stvari mijenjati.

“Obećanja i samo obećanja su do izbora, šta je nakon toga. Ostave nas praznih ruku i u mukama da sami rješvamo probleme.
Problemi se samo nižu jedan za drugim, pa je tu JKP „Gradska čistoća“, koje ove građane često i zaobilazi,” istaklu su žitelji tog dijela grada.

Kažu izgubili su nada da aktuelna vlast hoće da rješava probleme. Nadaju se promjenama. Obraćali su se brojnim institucijama, ali do danas nista. Kažu, ne znaju šta i koje korake da preduzmu, kako bi i oni bili građani prvog reda, za koje će Novi Pazar brinuti i kojima će pomoći u svakom pogledu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.