Veganske čizme i torbe s pečatom unikatnog dizajna

Već na prvi pogled jasno je da su u pitanju zrnca njihove umjetničke ludosti, čineći svaki par jedinstvenim, šašavim i apsolutno neodoljivim.
Veganske čizme i torbe s pečatom unikatnog dizajna!_6554048d8becb.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Zimska čarolija kreće uz DOGO koji nije samo modni statement, već i umjetnost koja se nosi, ali i raj za vaša stopala! U modnom svijetu gdje stil susreće etičnost, DOGO je spreman da osvoji srca ljubitelja mode sa svojom najnovijom zimskom kolekcijom veganskih čizama i torbi. Pripremite se za eksploziju boja, smijeha i nekonvencionalnog stila!

Unikatnost u svakom koraku

Zaboravite na dosadne čizme koje vas jedva podsjećaju da hodate. Ono što DOGO čini jedinstvenim je njihova sposobnost da pretvore obuću i torbe u mala umjetnička djela. Svi crteži na proizvodima su originalni radovi DOGO dizajnera, čime se svaki par čizama i svaka torba pretvaraju u nosive umjetničke komade. Ovi unikatni detalji čine svaki proizvod posebnim i ličnim. Već na prvi pogled jasno je da su u pitanju zrnca njihove umjetničke ludosti, čineći svaki par jedinstvenim, šašavim i apsolutno neodoljivim.

Toplina i stil

Zimska kolekcija ne donosi samo estetiku, već i toplinu i udobnost koja će vas obaviti tokom hladnih mjeseci. Bez obzira da li se odlučite za nježne tonove ili živopisne boje, DOGO je osigurao da vaša zimska garderoba bude istovremeno topla i modno osvježena. DOGO je i ove sezone dokazao da veganski materijali mogu biti i topao izbor i glavna zvijezda tvog zimskog stajlinga.

Gdje pronaći kolekciju?

Nova zimska kolekcija DOGO čizama i torbi već je dostupna u DOGO prodavnicama u Sarajevu – Alta SC i u Ulici Ferhadija 14. Ovo je prilika da unaprijedite svoj zimski stil uz komade koji ne samo da izgledaju dobro, već čine dobro za planetu.

DOGO ne samo da prati trendove, već ih i postavlja, kombinujući modu sa umjetnošću i etičnošću. Spremite se da zakoračite u zimu s unikatnim stilom i toplinom DOGO čizama i torbi!

Za dodatne informacije, pratite DOGO na društvenim mrežama: Facebook: dogobih i Instagram: @dogodogobih

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.