Lubenica s mirisom solidarnosti

Ujedinjenje prefinjenih putera i najkvalitetnijih ulja rezultira proizvodima čija tekstura osvaja na prvi dodir.
Lubenica s mirisom solidarnosti: BeeLuv kolekcija za pomoć Palestini_654ed3d7c3f7b.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

BeeLuv brend s ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju THIS IS NOT ORDINARY WATERMELON inspiriranu čarima lubenice. Ova posebna linija proizvoda ne samo da oduševljava svojim osvježavajućim mirisom i teksturama, već ima i poseban cilj – pomoći Palestini. U kolekciji se nalaze piling za tijelo (30KM), piling (15KM) i balzam za usne (15KM). Svaka kupovina iz ove kolekcije doprinosi, od prodaje 100% iznosa ide za pomoć Palestini. Kolekciju možete kupiti putem Instagram naloga BeeLuve.

– Što se tiče kolekcije THIS IS NOT ORDINARY WATERMELON, na ideju sam došla iz revolta i osjećaja bespomoćnosti da uradim nešto više. Imala sam sjajno ulje lubenice na stanju i s obzirom da je lubenica postala simbol otpora Palestinskog naroda meni su se posložile kockice. Objavila sam post prije nego sam i imala sav materijal za proizvode, a u roku 24h sam zaprimila toliki broj narudžbi da sam morala zatvoriti dalje narudžbe. Toliko velikih brandova je zauzelo svoj stav, da ne vidim razloga zašto i mi mali ne bi digli svoj glas i pomogli koliko god možemo, rekla nam je Belma Ušanović, vlasnica brenda.

BeeLuv brend je proizašao iz duboke ljubavi prema prirodi i njenim darovima. Ujedinjenje prefinjenih putera i najkvalitetnijih ulja rezultira proizvodima čija tekstura osvaja na prvi dodir. Smatraju da su najbolje stvari u životu darovi prirode te vjerujeju da je to sasvim dovoljno da naša koža, kosa i tijelo budu zdravi i njegovani.

Njihova filozofija odražava se ne samo kroz sastojke naših proizvoda već i kroz našu predanost održivosti i podršci onima kojima je to najpotrebnije. Kupovinom proizvoda iz BeeLuv kolekcije lubenice, aktivno sudjelujete u humanitarnim naporima za pomoć Palestini.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.