Zukorlić se susreo sa ministrom Selakovićem

Posjeta je dobila poseban značaj budući da se poklapa sa drugom godišnjicom smrti akademika i bivšeg muftije.
Zukorlić se susreo sa ministrom Selakovićem_654a48fb04503.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, Usame Zukorlić, sa svojom delegacijom, održao je danas sastanak sa Nikolom Selakovićem, ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije, u prostorijama centrale stranke u Novom Pazaru. Ministar Selaković je u posjeti ovom gradu kao specijalni predstavnik predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Sastanku su prisustvovali visoki državni zvaničnici, uključujući ministra za ljudska i manjinska prava, Tomislava Žigmanova, ministra za ravnomjerni regionalni razvoj, Edina Đerleka, državnog sekretara Krsta Janjuševića, državnog sekretara Miomira Đorđevića, kao i državnog sekretara Rejhana Kurtovića, te narodne poslanike Miliju Miletića i Batu Vasiljevića.

Posjeta je dobila poseban značaj budući da se poklapa sa drugom godišnjicom smrti akademika i bivšeg muftije, Muamera Zukorlića, čija je historijska uloga i nasljeđe u društvu još uvijek duboko osjećamo.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.