Zukorlić se susreo sa ministrom Selakovićem

Posjeta je dobila poseban značaj budući da se poklapa sa drugom godišnjicom smrti akademika i bivšeg muftije.
Zukorlić se susreo sa ministrom Selakovićem_654a48fb04503.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, Usame Zukorlić, sa svojom delegacijom, održao je danas sastanak sa Nikolom Selakovićem, ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije, u prostorijama centrale stranke u Novom Pazaru. Ministar Selaković je u posjeti ovom gradu kao specijalni predstavnik predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Sastanku su prisustvovali visoki državni zvaničnici, uključujući ministra za ljudska i manjinska prava, Tomislava Žigmanova, ministra za ravnomjerni regionalni razvoj, Edina Đerleka, državnog sekretara Krsta Janjuševića, državnog sekretara Miomira Đorđevića, kao i državnog sekretara Rejhana Kurtovića, te narodne poslanike Miliju Miletića i Batu Vasiljevića.

Posjeta je dobila poseban značaj budući da se poklapa sa drugom godišnjicom smrti akademika i bivšeg muftije, Muamera Zukorlića, čija je historijska uloga i nasljeđe u društvu još uvijek duboko osjećamo.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.