Srpski teroristi i Vučićeva sudska farsa

Na ovakvu laž bi se zacrvenio i otac srpske nacije Ćosić.
Untitled design - 1
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Zar se iko normalan treba čuditi zašto je Viši sud u Beogradu odbio prijedlog tužilaštva da vođi srpskih terorista Milanu Radoičiću odredi pritvor i ekspresno ga pustili iz pritvora. Kako je sve to srpska farsa tako je i „kazna“ koju su mu odredili; – zabrana odlaska na Kosovo, i da bez odobrenja suda ne smije napusti teritoriju Republike Srbije.

– „Okrivljenom M.R. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348 stav 4 i 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika u sticaju sa krivičnim delom Učestvovanje u grupi koja izvrši krivično delo iz člana 349 stav 2 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika i krivičnim delom Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi sa članom 278 stav 1 Krivičnog zakonika, navode iz Suda“.

Iako svako razuman zna, da Radoičić, kao i Vučić & bratija, Kosovo mogu samo da sanjaju i iz daljine da guslaju, ‘pevaju’ ili oplakuju, svejedno.

Cijela svjetska javnost je vidjela da je srpska teroristička banda, njih preko 80 do zuba dobro naoružanih, prije desetak dana izvršili su napad na Policiju Kosova, ubili su na dužnosti jednog a ranili dvojicu kosovskih policajaca. U antiterorističkoj akciji Specijalne policije Kosova ubijeno je i ranjeno više terorista, a zaplijenjena je ogromna količina naoružanja sa kojim ih je opremio režim Aleksandra Vučića. Iako su policijske službe Republike Kosova cjelokupnu akciju profesionalno obavili ali i utvrdili da je naoružanje sa serijskim brojevima koje posjeduje Vojska Srbije, dok srpske vlasti preko sudija Višeg suda u Beogradu, pokušavaju da u srpski terorizam na Kosovu uvuku Bosnu i Hercegovinu. Kako je nakon saslušanja medijima i javnosti punuđena ogavna laž da je navodno „Radoičić oružje, municiju i eksplozivna sredstva velike razorne moći nabavljao iz Tuzle i bh. entitet Federaciju BiH, a da mu je isporučivana na toritorij Grada Beograda, najčešće na potezu Bubanj Potok – Vrčin…“.

Na ovakvu laž bi se zacrvenio i otac srpske nacije Ćosić, a da ne govorimo o Putinovom ambasadoru u Sarajevu Igoru Kalabuhovom, jer on baš gine za srpsku ‘istinu’, odmah bi se on oglasio, pod uslovom da je popio koji čokalj srpske brlje.

Hajd’ da su naveli da mu je oružje slao Dodik iz Banja Luke, pa bi se povjerovalo, ali iz Tuzle i FBiH, e takve laži može samo da plasira Miloševićev ministar informiranja i Šešeljov potrčko koji sa predsjedničke pozicije već duže vrijeme laže, petlja… Izgleda je i srpski narod prokužio o kakvom se lažovu radi.

Nego, ovakav odnos države Srbije prema bratiji – srpskim teroristima ne treba nikoga čuditi, jer je već poznato da je Srbija utočište stotinama srpskih zločinca koji su odgovorni za ratne zločine i genocid nad Bošnjacima u Bosni i Hercegovini, čak koji su presuđeni od strane Suda u BiH i pobjegli od izdržavanja kazne. Zato ovakve odluke Vučićevih sudija ne treba ništa čuditi. Samo je pitanje koliko će se u srpsku priču utopiti međunarodni zvaničnici.

U svakom slučaju ono što je sigurno institucije države Republike Kosovo na čelu sa predsjednicom Vjosom Osmani i premijerom Albinom Kurtiem dobro drže konce u rukama. Rade po ustavu svoje države i ne podliježu pritiscima srpskih i međunarodnih probisvijeta o stvaranju “republike srpske na Kosovu”.

Nego što se bar tiče raskošne Vile Radoičića, kako je najavljeno, ona će biti sjedište Policije Republike Kosova za borbi protiv terorizma, to će po svemu sudeći biti najmodernije sjedište u balkanskom regionu.

Fort mir, bilmez!

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.