Sedmica borbe protiv tuberkuloze

Kako da obratimo pažnju da nam građanstvo bude zdravije, kako da čuvamo zdravlje, prepoznamo simptome bolesti.
IMG_2979
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Povodom Sedmice borbe protiv tuberkuloze i ostalih plućnih bolesti Ženska mreža Stranke pravde i pomirenja organizirala je predavanje u Sjenici na temu “ Opstruktivne bolesti pluća i prevencija razvoja astme” i “Štetno dejstvo dima cigarete na organizam i kako spriječiti pušenje kao nezdravu naviku”

–Gdje je iscrpno predavanje održala prim.dr Isma Gašanin. Pored Sjeničanki, predavanju su prisustvovale i žene iz Novog Pazara, Tutina, Gošće su saslušale i obilježile ovaj dan. Zahvaljujemo svima koji su došli i dali na značaju ovom danu, kaže Belma Burović Ženska mreža SPP u Sjenici.

Sadika Džanković, predsjednica Ženske mreže SPP ističe važnost predavanja.

-Posebno želim da pozdravim, poselamim Povjereništvo Ženske mreže Sjenica na ovoj Tribini gdje ozbiljno misle o zdravlju svojih građana. Okupili su nas uz uvaženu doktorku Gašanin koja je održala predavanje, podsjetila na zdravlje ljudi, kako da obratimo pažnju da nam građanstvo bude zdravije, kako da čuvamo zdravlje, prepoznamo simptome bolesti.

Ženska mreža Stranke pravde i pomirenja nastavlja s projektima brige o zdravlju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.