Nova linija proizvoda za kovrdžavu kosu

Shea maslac hidratizira, zaglađuje i štiti vlasi, ekstrakt octa uravnotežuje pH vrijednost, zaglađuje kutikulu vlasi, smanjuje frizz i ističe definiciju kovrdža.
Ilustracija: Hanna Ramirez
Ilustracija: Hanna Ramirez
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je Confident Curl, novu revolucionarnu liniju proizvoda za kovrdžavu kosu. Linija Confident Curl posebno je formulirana kako bi svim vrstama kovrdža pružila njegu, hidrataciju, i definiciju, a kosi podarila savršeno privlačan izgled koji plijeni pažnju.

Confident Curl kovrčama pruža nježnu brigu s puno ljubavi, a u paleti proizvoda nalaze se šampon, regenerator, maska i tri leave-in proizvoda koji su namijenjeni različitim tipovima kovrdžave kose, od nježnih valova do izrazito sitnih i čvrstih kovrdža.

Linija Confident Curl potpuno je veganska i formulisana od 96% prirodnih sastojaka. Ne sadrži silikone ni SLS/SLES, što je čini izvrsnim odabirom za kovrdžavu kosu.

Proizvodi Confident Curl osiguravaju do 90 posto manje lomljenja kose** i pružaju 24-satnu zaštitu od frizza čak i onda kada vlaga u zraku doseže do 90 posto.

Visokokvalitetni hranjivi sastojci nove linije Confident Curl kao što su kokosovo ulje, shea maslac i ekstrakt octa pouzdani su saveznici uz koje kovrdžava kosa može zadržati svoj zdrav i njegovan izgled.

Shea maslac hidratizira, zaglađuje i štiti vlasi, ekstrakt octa uravnotežuje pH vrijednost, zaglađuje kutikulu vlasi, smanjuje frizz i ističe definiciju kovrdža, dok umirujuća i hidratantna svojstva kokosovog ulja pomažu zaštititi kovrdže od gubitka proteina.

Linija Confident Curl rezultat je rada Keuneovog tima naučnika čije su nove formule za kovrdžavu kosu na tržištu od početka septembra. Proizvodi iz linije Confident Curl dostupni su samo u odabranim Keune frizerskim salonima.

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova porodična tradicija koja traje već 100 godina počela je s Janom Keuneom, amsterdamskim farmaceutom kojega svijet pamti po izumu minivala kakav danas poznajemo. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u više od 89 zemalja svijeta, a obitelj Keune je još uvijek na čelu kompanije.

Svojim inovativnim pristupom, praćenjem trendova, pažljivim osluškivanjem potreba klijenata i korisnika, te iznad svega održivim pristupom proizvodnji koja nije okrutna prema životinjama, izrasli su u najvažnije svjetsko ime kad se radi o kosi. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu.

 

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.