U radnoj posjeti Tutinu

Rukovodstvo stranke je istaklo važnost jedinstva i koordinacije unutar stranke kako bi se ostvarili najbolji mogući izborni rezultati.
IMG_2940
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Rukovodstvo Stranke pravde i pomirenja (SPP)  na čelu sa predsjednikom Usame Zukorlićem imalo je važnu posjetu odboru  SPP-a u Tutinu. Glavna tema razgovora bili su unutarstranački izbori i trenutna politička situacija u opštini.

Predsjednik je posjetio aktiviste u Tutinu u pratnji zamjenika predsjednika stranke Edina Đerleka i predsjednika političkog savjeta Muniba Mujagića. Aktivisti stranke su imali priliku iznijeti svoje stavove i postaviti pitanja rukovodstvu stranke.

Na samom početku sastanka proučena je dova za rahmetli Islama Šaljića, stranačkog aktivistu koji je nedavno preselio na ahiret. Glavna tema sastanka bila su predstojeći unutarstranački izbori, koji su od iznimne važnosti za budućnost SPP-a u Tutinu. Rukovodstvo stranke je istaklo važnost jedinstva i koordinacije unutar stranke kako bi se ostvarili najbolji mogući izborni rezultati. Također je bilo riječi o aktualnoj političkoj situaciji u opštini Tutin te su članovi imali priliku dijeliti svoje analize i stajališta.

Sastanak je završen s odlučnim uvjerenjem da će Stranka pravde i pomirenja intenzivirati svoje aktivnosti kako bi se postigao snažan izborni rezultat. Zukorlić je istakao da će se stranka organizirati na najbolji mogući način kako bi ostvarila svoje ciljeve.

Aktivisti SPP Tutin izrazili su svoje zadovoljstvo što su predsjednik Zukorlić, ministar Đerlek i predsjednik opštine Mujagić izdvojili vrijeme za ovu važnu posjetu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.