Konkurs za master akademske studije

Pravo na upis master akademskih studija imaju sva zaisteresirana lica koja su završila četvorogodišnje akademske studije i time stekla 240 ESPB bodova.
Ilustracija: Harry Woodgate
Ilustracija: Harry Woodgate
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Univerzitet u Novom Pazaru raspisao je konkurs za upis studenata na jednogodišnje master akademske studije u akademskoj 2023/2024. godini.

Zainteresirani mogu upisati neki od smejrova na šest Departmana.
“Konkurs je raspisan za sljedeće smjerove: Opšte pravo i pravo unutrašnjih poslova, Informatika, Primijenjena psihologija, Vaspitač djece predškolskog uzrasta, Likovna umjetnost, Poslovna ekonomija kao i za smjer Jezik, književnost i kultura.

Predaja dokumenata je već počela od 21.08. i trajat će do 14.10.2023. godine. Prijemni ispit bit će održan 15.10. a rezultati prijemnog ispita bit će objavljeni 16.10. Istog dana počinje i upis primljenih kandidata koji će trajati do 04.11.2023. godine.

Pravo na upis master akademskih studija imaju sva zaisteresirana lica koja su završila četvorogodišnje akademske studije i time stekla 240 ESPB bodova. Od dokumenata je potreban izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje o državljanstvu, kopija diplome ili uvjerenje o diplomiranju.”, istakla je msc. Semra Dreković

Detaljnije informacije svi zainteresirani kandidati mogu dobiti u Centru za postdiplomske studije i cjeloživotno obrazovanje.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.