Povratak u školu uz Vulkančić knjige

Preporučujemo nekoliko najprodavanijih naslova koje do 31. avgusta po fantastičnim cenama možete kupiti na Vulkančićevoj onlajn-akciji.
Povratak u školu uz Vulkančić knjige – do 50% na odabrane dečje naslove_64eb56d831434.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Srećan početak nove školske godine Vulkančić će poželeti svim malim radoznalcima, genijalcima i maštovnjacima sjajnim popustima na odabrana dečjaizdanja. Edukativne knjige, enciklopedije i priručnici, vežbanke, omiljeni dečji romani sada su dostupni po cenama sniženim do čak 50%. Idealan poklon za svako radoznalo dete potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite neodoljive popuste. Uz to, dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Odabrane Vulkančić knjige po sniženim cenama potražite klikom na link, a mi vam preporučujemo nekoliko najprodavanijih naslova koje do 31. avgusta po fantastičnim cenama možete kupiti na Vulkančićevoj onlajn-akciji.

Upustite se u neverovatnu avanturu uz Super vežbanku sa brojnim zanimljivim aktivnostima, zadacima i stranama za crtanje i bojenje. Ova knjiga je idealna zarazvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština.

Edukativna knjiga Pametni prozorčići: Ljudsko telo nudi mališanima mogućnost da uče o ljudskom telu na interaktivan način. Kako bi otkrili zanimljive informacije o organima, čulima i anatomiji čoveka uopšte, mališani treba da otvore prozorčiće, ispod kojih će ih čekati mnogo novih saznanja.

Dečja enciklopedija: Planeta Zemlja će vam pomoći da odgovorite na najčešća pitanja o svetu koji vas okružuje. U ovoj knjizi pronaći ćete fantastične činjenice, neverovatne fotografije, ilustracije i jasna objašnjenja i obogatiti svoje opšte znanje.

Crni Lepotan je jedan od dragulja Vulkančićeve edicije Klasici svetske književnosti za decu, koju čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih dečjih pisaca. Premda je knjiga namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći istariji čitaoci koji se rado vraćaju delima koja nikada ne zastarevaju.

Neka vaši mališani nauče da pišu brojeve na lak i zabavan način. Uz Edukativni blok: Brojevi uvežbaće poteze pisanja prateći strelice, a pri dnu svake stranice čekaih po jedan broj koji treba da napišu više puta.

Pozivamo vas da posetite sajt vulkancic.rs i potražite knjige kojima će se i vaši mališani rado vraćati.

NAPOMENE:* Akcija traje do 31. avgusta samo na sajtu vulkancic.rs.
** Popust se odnosi na odabrana dečja izdanja.*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.