Gradski bazen sa radom počinje od vikenda

Ukoliko lijepo vrijeme potraje, sezona kupanja će sed produžiti.
Gradski bazen sa radom počinje od vikenda_64aeb1a52218b.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Iako je novopazarski gradski bazen sa radom trebao početi u junu, vremenski uslovi to nisu dozvoljavali, te će ove godine vrata za kupače biti otvorena od ovog vikenda.

Ove godine Ustanova za sport preuzima upravljanje bazenom umjesto zakupaca, ali i  zadržava istu cijenu ulaznice od 200 dinara, naglasio je direktor Emir Mehmedović.

“Očekujemo da će ova sezona, bez obzira na skraćeni period, biti veoma uspješna. Termini će biti raspoređeni u četiri kategorije. Prvo jutarnja škola plivanja od 9 do 10 časova, zatim mješoviti termin 11-14:30h, od 15h do 17h ženski termin i na kraju rekreativni u periodu 17-19 časova. Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan”, istakao Mehmedović.

Ukoliko lijepo vrijeme potraje, sezona kupanja će se produžiti.

“Očekujemo da, zaključno sa mjesecom avgustom bude zatvorena sezona, a ako bude produženo ljeto mi ćemo, također, raditi i u septembru”, zaključio je direktor ustanove za sport.

Ove godine biće i program za djecu sa posebnim potrebama i za one sa slabijim materijalnim stanjem, zaključili su iz ustanove za sport.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.