Dženaza Ćelahmetović Ervinu

Dženaza polazi 23.05.2023. godine u 13:20 časova ispred džamije u Priboju.
U utorak dženaza Ervinu kojeg je nasmrt pretukao policajac u Priboju_646acc76c10f7.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Tridesetpetogodišnji Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je sinoć, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (1995).

Prema rečima očevidaca, preminuli Ervin, provodio je vrijeme sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži. Na lice mjesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim Ervinu spasa nije bilo.

Igor koji se sumnjiči da je na smrt pretukao sugrađanina Ervina dalje je u bjekstvu, javlja RTS. Tanjug je ranije danas objavio da je osumnjičeni uhapšen u poslijepodnevnim časovima, kao i da je sproveden u pritvor i da mu je određeno zadržavanje od 48 časova.

Osumnjičeni je pobjegao s lica mjesta, a policijski službenici priveli su na informativni razgovor dvije osobe zbog sumnje da su pomogle Igoru nakon izvršenog krivičnog djela.

Ukop rahmetli Ervina izvršit će se na mezarlucima Bjeliš. Dženaza polazi 23.05.2023. godine u 13:20 časova ispred džamije u Priboju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.