Mizensir

Daleko od buke velikih lansiranja, želio sam stvoriti ‘ma parfumerie’, mjesto gdje će svaki miris ispričati priču o mojim strastima, mojim sjećanjima, mojim putovanjima… ukratko, mjesto koje će biti intimno poput komada klasične muzike.
Mizensir parfemi ekskluzivno dostupni u Plaza parfumeriji_6462d704a142a.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

U svijetu parfema postoji nekoliko brendova koji su poznati po svojoj nevjerojatnoj kvaliteti, izvrsnosti i ekskluzivnosti. Jedan od takvih brendova koji je osvojio srca ljubitelja parfema diljem svijeta je Mizensir.

Svijet parfema je poput nevidljive haljine koju nosimo, koja nas okružuje i izražava našu osobnost. Između brojnih brendova i mirisnih kompozicija, Mizensir ( MEE· ZAN· SEER – na francuskom: postaviti scenu) se ističe kao jedan od vodećih kreatora luksuznih parfema. Ovaj švicarski brend, pod vodstvom talentiranog parfemskog stručnjaka Alberta Morillasa, stekao je međunarodno priznanje zbog svoje umjetničke nadarenosti i nevjerojatne sposobnosti stvaranja mirisnih remek-djela koja oduzimaju dah.

Daleko od buke velikih lansiranja, želio sam stvoriti ‘ma parfumerie’, mjesto gdje će svaki miris ispričati priču o mojim strastima, mojim sjećanjima, mojim putovanjima… ukratko, mjesto koje će biti intimno poput komada klasične muzike. (Alberto Morillas)

Mizensir je osnovan 1999. godine, ali njegova historija mirisne umjetnosti seže mnogo dalje. Albert Morillas, član poznate porodice Morillas koja je također poznata po svom doprinosu svijetu parfema, osnivač je i kreativni direktor Mizensira. Alberto već više od četiri desetljeća stvara najizvrsnije mirise u saradnji s velikim brendovima. Neki od njih postali su ikone, poput Byzance od Rochas, CK One od Calvin Kleina, Acqua Di Giò od Giorgio Armanija, Flower od Kenza i Belle d’Opium od Yves Saint Laurenta. Njegovo bogato nasljeđe i strast prema mirisima vode ga u stvaranje parfema koji prenose duboke emocije i doživljaje.

Mizensir je sinonim za ekskluzivnost i izvrsnost u svijetu mirisa. Kada se radi o stvaranju parfema, koristi samo najfinije sirovine i najsofisticiranije tehnike. Svaka kompozicija temelji se na pažljivom odabiru mirisnih nota koje se harmonično stapaju kako bi stvorile jedinstvenu i nezaboravnu aromu. Njihovi parfemi su kreirani s velikom pažnjom prema detaljima i odišu vrhunskom kvalitetom.

Mizensir nudi široku paletu parfema, svaki sa svojim posebnim karakterom i pričom. Njihove kolekcije obuhvaćaju sve, od svježih i citrusnih mirisa do senzualnih i orijentalnih nota. Svaki parfem Mizensir kolekcije je jedinstven i nosi pečat rafinirane elegancije.

Bez obzira na vaš ukus i preferencije, sigurno ćete pronaći miris koji će vam se svidjeti i koji će vas oduševiti svojom kvalitetom, ljepotom i jedinstvenošću.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.