Prijem u Ambasadi Egipta – Promocija novih turističkih ponuda

Nj. E. Bassel Salah, ambasador Egipta u Srbiji, pozdravljajući goste istakao je da je poslednjih godina Egipat jedna od omiljenih destinacija za turiste iz Srbije koji žele da iskuse sve što Egipat ima da ponudi.
Prijem u Ambasadi Egipta – Promocija novih turističkih ponuda_645f97d7f3593.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Jučer je u bašti Ambasade Egipta u Beogradu upriličena promocija novih turističkih potencijala i ponuda Arapske Republike Egipat, sa posebnim akcentom na sjevernu obalu i „Almaza bey“, koja je, uspostavljanjem direktnog čarter leta u saradnji sa Air Srbijom, i posredstvom turističke organizacije „Ponte travel“ od sada dostupna i građanima Srbije.

Sjeverna obala poznata i kao egipatski Maldivi je dio mediteranske obale i vrlo je popularna kako među Evropljanima ali i Egipćanima zbog kvalitetnih smeštajnih kapaciteta i velikog broja dostupnih morskih aktivnosti. Blizina Aleksandrije, Marsa Matrouha i Al-Alamina čini ovu destinaciju još zanimljivijom i atraktivnijom.

Nj. E. Bassel Salah, ambasador Egipta u Srbiji, pozdravljajući goste istakao je da je poslednjih godina Egipat jedna od omiljenih destinacija za turiste iz Srbije koji žele da iskuse sve što Egipat ima da ponudi.

Saša Zarić, vlasnik turističke agencije Ponte travel predstavio je Almaza Bay kao novu destinaciju ove agencije koja će biti prva na mediteranskoj obali Egipta, u pitanju je kompleks od pet hotela vrhunskog kvaliteta koje spaja bijela pješčana plaža i kristalno plavo more.

Događaju su prisustvovali brojni predstavnici diplomatskog kora, predstavnici kulturnog i društvenog miljea Srbije i medija, među kojima i predstavnici Sandžak Media grupe iz Novog Pazara: Salahudin Fetić, Alen Omerović i Dženan Kamešničanin.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.