Pregršt proljetnih boja

Nježne boje poput boje metvice, lavande, pa sve do boje vanilije koje se pretežno mogu vidjeti na ženskim modelima.
Nova Deichmann kolekcija donosi pregršt proljetnih boja_645c2abba8471.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2023. ispunjena je veselim vibracijama i raznovrsnim stilovima i bojama. Pregršt boja koje sežu od jarkih preko pastelnih – do crne ili bijele, pa sve do neutralne bež omogućavaju veliki izbor novih kombinacija. Izuzetno su dominantne i žarke snažne boje, kao što su narandžasta, pink, zelena ili plava koje se mogu vidjeti na najrazličitijim modelima i koje svojom snažnom prisutnošću najavljuju ljeto.

Njihovi elegantni protivnici su nježne boje poput boje metvice, lavande, pa sve do boje vanilije koje se pretežno mogu vidjeti na ženskim modelima. Bijela i dalje ostaje top trend boja ljeta kod patika, cipela na visoku petu ili papuča. Trend koji vam u 2023. omogućava da budete iznad svega su platforma potplati – glomaznog izgleda i s djelimično proširenim potpeticama u stilu ’70-ih. Kada smo već kod glomaznog izgleda ovaj trend se pojavio i kod cool sandala za tracking. Ako preferirate ženstveni stil razveselit će vas nove slingback -cipele i kitten-pete sa zaobljenim, šiljastim ili četvrtastim vrhom.

Jedno je sigurno – nove ljetne cipele su kao stvorene za to da posebno istaknu vaša stopala!

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.