Dua Lipa & Versace kolekcija

Za nju je bio san da mi pruži čast da su-dizajniram ovu kolekciju i pokažem sve moje ljetnje inspiracije.
Dua Lipa kreirala novu ljetnu Versace kolekciju_645ad98f132bc.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Slavna pjevačica Dua Lipa nastavlja saradnju s Donatellom Versace. Dua Lipa koja je bila zvijezda Versace kampanje za 2021. a prošetala je i pistom Sedmice mode u Milanu, kreirala je novu ljetnu žensku kolekciju za Versace pod nazivom Versace High Summer La Vacanza, koju će ovaj moćni duo predstaviti uskoro u Cannesu.

Pjevačica, ujedno i dugogodišnja prijateljica brenda, ističe oduševljenje ovom saradnjom: Apsolutno sam oduševljena što sam s Donatellom dizajnirala žensku kolekciju La Vacanza za Versace. Ona i ja smo stvorile snažnu vezu tokom godina i jako sam zahvalna na podršci koju sam dobila od nje i tima od samog početka moje karijere. Za nju je bio san da mi pruži čast da su-dizajniram ovu kolekciju i pokažem sve moje ljetnje inspiracije.

Glavna kreativna direktorica ove modne kuće, Donatella Versace, također je izrazila svoje zadovoljstvo ovom saradnjom.

Uvijek sam bila inspirisana procesom zajedničkog dizajna. Rad s Duom na ovoj kolekciji bio je vrlo uzbudljiv i volim našu dinamiku. Dua je snažna, neustrašiva i slobodna, a njena kreativna vizija je izuzetna. Ljeto je čarobno doba. Ovaj osjećaj i boje tog doba godine obilježit ćemo jednom zaista posebnom i intimnom modnom revijom u Cannesu.

Kolekciju ćemo vidjeti 23. maja ove godine.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.