Dua Lipa & Versace kolekcija

Za nju je bio san da mi pruži čast da su-dizajniram ovu kolekciju i pokažem sve moje ljetnje inspiracije.
Dua Lipa kreirala novu ljetnu Versace kolekciju_645ad98f132bc.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Slavna pjevačica Dua Lipa nastavlja saradnju s Donatellom Versace. Dua Lipa koja je bila zvijezda Versace kampanje za 2021. a prošetala je i pistom Sedmice mode u Milanu, kreirala je novu ljetnu žensku kolekciju za Versace pod nazivom Versace High Summer La Vacanza, koju će ovaj moćni duo predstaviti uskoro u Cannesu.

Pjevačica, ujedno i dugogodišnja prijateljica brenda, ističe oduševljenje ovom saradnjom: Apsolutno sam oduševljena što sam s Donatellom dizajnirala žensku kolekciju La Vacanza za Versace. Ona i ja smo stvorile snažnu vezu tokom godina i jako sam zahvalna na podršci koju sam dobila od nje i tima od samog početka moje karijere. Za nju je bio san da mi pruži čast da su-dizajniram ovu kolekciju i pokažem sve moje ljetnje inspiracije.

Glavna kreativna direktorica ove modne kuće, Donatella Versace, također je izrazila svoje zadovoljstvo ovom saradnjom.

Uvijek sam bila inspirisana procesom zajedničkog dizajna. Rad s Duom na ovoj kolekciji bio je vrlo uzbudljiv i volim našu dinamiku. Dua je snažna, neustrašiva i slobodna, a njena kreativna vizija je izuzetna. Ljeto je čarobno doba. Ovaj osjećaj i boje tog doba godine obilježit ćemo jednom zaista posebnom i intimnom modnom revijom u Cannesu.

Kolekciju ćemo vidjeti 23. maja ove godine.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.