Pregled glasina o Apple Watch

Iako Apple trenutno razvija poboljšanu verziju svog Apple Watch Ultra modela koji će imati poboljšani mikroLED ekran, novi nosivi uređaj je sada odložen do druge polovine 2025.
39DCCC6A-2831-445E-9442-56138E730DDF
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Svakodnevno stižu nove glasine u vezi sa Apple Watch-om. Kažu da Apple radi na ažuriranju softvera kako bi omogućio Apple Watch da se upari sa dodatnim Apple uređajima. Takođe u Twittersphere, analitičar industrije ekrana Ross Jang potvrdio je da Apple i dalje radi na microLED displeju za svoj Apple Watch Ultra, ali je uređaj dodatno odložen.

U ovom trenutku, Apple Watch može biti uparen samo sa jednim iPhone-om. Međutim, moguće je upariti više od jednog Apple Watch-a sa usamljenim iPhone-om.

Korisnici iPad-a i Mac-a mogu imati koristi od nekoliko funkcija koje rade sa njihovim Mac-om ili iPad-om kada se nosivi uređaj upari sa njihovim iPhone-om i koristi njihov iCloud nalog. Na primer, Apple Watch se može koristiti sa Mac računarom za otključavanje računara, autentifikaciju aplikacija i lozinki i autorizaciju Apple Pay kupovine. Apple Watch se takođe može koristiti sa iPad-om prijavljenim na isti Apple ID da bi pratio korisničke Apple Fitness+ rutine vežbanja na iPad-u.

Međutim, neki ukazuju na to da Apple radi na tome da dozvoli Apple Watch-u da se upari sa više uređaja. Iako nije ponudio nikakve dodatne informacije o tome kako će funkcionisati proces sa više uređaja, moguće je da se njime rukuje preko iCloud-a, slično kao što AirPods koriste iCloud nalog za uparivanje sa svim vašim Apple uređajima. Navode još I da nije sigurno da li će se promena dogoditi kasnije ove godine zajedno sa izdavanjem watchOS 10, iOS 17, iPadOS 17 i macOS 14 ili će biti odložena do 2024.

Analitičar ekrana Ross Young je danas tvitovao da, iako Apple trenutno razvija poboljšanu verziju svog Apple Watch Ultra modela koji će imati poboljšani mikroLED ekran, novi nosivi uređaj je sada odložen do druge polovine 2025.

Young je ranije ove godine pomenuo moguće izdanje za 2025. za microLED Apple Watch Ultra, ali njegovi trenutni komentari malo sužavaju vremenski okvir.

Bloombergov Mark Gurman je takođe pomenuo mikroLED Apple sat u januaru, sugerišući u to vreme da bi uređaj mogao da bude objavljen krajem 2024. Međutim, videli smo nekoliko slučajeva pomeranja vremenskih okvira tokom razvoja novih ili ažuriranih Apple uređaja zahvaljujući dizajnu kašnjenja, problemi sa nedostatkom komponenti, problemi u proizvodnji i druga kašnjenja.

Apple Watch Ultra će verovatno biti prvi Apple uređaj koji koristi microLED ekran. Apple će verovatno takođe koristiti ovu tehnologiju ekrana za iPhone, iPad i Mac liniju.

Kao i obično, ovakve glasine treba uzeti sa rezervom. Verovatno ćemo bolje razumeti šta se dešava sa Apple Watch-om kada vidimo šta Apple ima da nam pokaže na WWDC 2023. u junu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.