Stručni seminar za rukovodioce i zaposlenike predškolskih ustanova

Uzajamna saradnja i razmjena iskustava je neophodna za dalji napredak naših ustanova.
Delegacija PU Reuda na stručnom seminaru za rukovodioce i zaposlenike predškolskih ustanova_6453123e5bb23.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, uprava za vjerske poslove, odjel za mekteb i mlade, organizovao je stručni seminar za rukovodioce i zaposlenike predškolskih ustanova Islamske zajednice (obdanista, mekteba, igraonica), koji se odrzao u periodu od 28. do 30. aprila 2023. godine u Mostaru.

Na stručnom seminaru na temu: “Vrtić-podrška porodici, zajednici koja uči i napreduje”, učestvovali su rukovodilac i tri vaspitača predškolska ustanove “Reuda”.
– U atmosferi kakva je bila u Kalima Resort Podveležje Mostar, svi smo dijelili sjajnu energiju fantastične organizacije i sa radoznalošću pratile sve aktivnosti i radionice koje su bile edukativne i inovativne. Uzajamna saradnja i razmjena iskustava je neophodna za dalji napredak naših ustanova, poručuju iz PU Reuda.

Riječi zahvale uputili organizatorima i predsjedniku Mešihata.
– Zahvaljujemo Enesu ef. Svraka, šefu odjela za mekteb i mlade Ureda za vjerske poslove Rijaseta Islamske zajednice u BiH, Murizu ef. Mešić, stručnom saradniku za mekteb i predškolske ustanove, predavačima i domaćinu, vrtiću “Zemzem” Mostar, na čelu sa direktoricom Minja Sefić. Zahvaljujemo se našoj Islamskoj zajednici na čelu sa muftijom dr Mevlud ef. Dudićem, na nesebičnoj podršci i povjerenju koje nam pruža. Ponosni smo na sve ustanove u okviru IZ koje uspješno rade i doprinose svojoj zajednici, kazali su iz PU Reuda.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.