Wolf Cut frizura sve više dobija na populanosti

Sloboda stilizovanja ove frizure ono je što je čini veoma privlačnom.
Wolf Cut frizura sve više dobija na populanosti_6451b36a56f06.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Začeta u Koreji i popularizovana na društvenim mrežama, wolf cut frizura nesumnjivo je postala najnoviji trend u svijetu ljepote.

Post-karantin frizura preuzela je TikTok zbog nivoa DIY lakoće šišanja, ali sada su se timu pridružile poznate ličnosti kao što su Billie Eilish i Jenna Ortega. Wolf cut modernizovana je verzija mullet stila, ali sa izraženim volumenom na vrhu i slojevima stepena pri krajevima, što je čini glavnom opcijom za ljetnje kraćenje dužine. Sloboda stilizovanja ove frizure ono je što je čini veoma privlačnom, bilo da preferirate umereniji wolf cut ili mnogo slojeva.

Sa oživljavanjem trendova frizura iz ’70-ih i’80-ih, nije ni čudo što wolf cut postaje sve popularniji. Proslavljen od strane Davida Bowieja i njegovog alter-ega Ziggya Stardusta, a potom i od strane Miley Cyrus u 2020, nebinarni rez slavi androgenost i daje edgy izgled svakome ko se usuđuje da ga isproba.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.