„Kryolan“ u Salonu ljepote Ane Muratović

Mi imamo pudere koji savršeno prikrivaju a nisu teški za kožu.
„Kryolan“ u Salonu ljepote Ane Muratović_644a7fc8be9ff.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Lijepe Novopazarke poznate po tome da žele dobro izgledati. Pogotovo sad sa sunčanim danima prirodan izgled sve je popularniji. U salonu Ane Muratović njemački brend okupio je profesionalce.

–Odlučili smo da se u našem gradu, gdje je šminkanje oduvijek zastupljeno na adekvatan način, profesionalno predstave proizvodi, i to kako ih pravilno nanositi a sačuvati prirodnu ljepotu i svakako je naglasiti, kaže Ana Muratović, profesionalna šminkerka.

Inače, žene gdje god da žive vole biti njegovane, dotjerane i lijepe.
–Prezentujemo kompletan asortiman Kryolan pudera. Radimo prirodan izgled za ljeto. Bit će vruće, a mi imamo pudere koji savršeno prikrivaju a nisu teški za kožu, ističe Marija Varga šminkerka kompanije „Kryolan“.

Šminku treba prilagoditi prilikama, a šminkanje je odličan alat i uvijek na raspolaganju. Protiv godina ne treba se boriti.
– Zašto bismo se stidjeli naših godina. Treba ponosno da ih nosimo ali lijepo je da se i uljepšamo kod naših šminkera naravno, poručuje Edisa Golubica

I za šminku vrijedi izreka “manje je više”, a posebno tokom predstojećih vrućih ljetnih dana.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.