“Sarajevo Business Forum Bridge Awards 2023”

Univerzitet je u prethodnom periodu potpisao saradnju sa BBI bankom i partner je u organizaciji ovog događaja.
Rektor Univerziteta u Novom Pazaru član žirija na međunarodnom događaju “Sarajevo Business Forum Bridge Awards 2023”_643aadbccf7c8.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Rektor, prof.dr Suad Bećirović izabran je za člana stručnog žirija “Sarajevo Business Forum Bridge Awards” pored profesora sa uglednih evropskih naučnih centara kao što su: dr Danica Purg, IEDC – Bled School of Management, prof.dr Amila Pilav-Velić, School of Business and Economics Sarajevo, prof.dr Lorena Škuflić, Faculty of Economics and Business Zagreb, dr Adnan Mehonić, University College London.

“Sarajevo Business Forum Bridge Awards” je događaj na kojem se nagrađuju najuspješniji preduzetnici, kompanije i poslovne ideje u regiji pri događaju Sarajevo biznis forum. Univerzitet je u prethodnom periodu potpisao saradnju sa BBI bankom i partner je u organizaciji ovog događaja.

Učešće u žiriju je veliko priznanje za rektora Bećirovića, kao i za Univerzitet u Novom Pazaru koji je sve prisutniji i vidljiviji na međunarodnoj sceni.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.