Ministar Đerlek s predstavnicima opštine Priboj

U planu utvrđivanje stanja na terenu, izrada metodologije i sveobuhvatne strategije regionalnog razvoja.
Ministar Đerlek s predstavnicima opštine Priboj o rješavanju lokalnih problema_63ed941ab553a.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek razgovarao je sa savetnikom u kabinetu predsednika opštine Priboj Esadom Mehovićem i predstavnicima lokalne samouprave o trenutnoj situaciji u ovoj opštini i projektima koji bi omogućili bolje uslove za život građana Priboja.

Đerlek je rekao da je u planu utvrđivanje stanja na terenu, izrada metodologije i sveobuhvatne strategije regionalnog razvoja kako bi se na adekvatan način utvrdile potrebe na terenu, ali i potencijali lokalnih samouprava.

– U periodu pred nama ćemo ubrzano raditi na problemima manje razvijenih regiona i opština poput Priboja, kojoj su potrebni dodatni podsticaji i investicije, kao i iskoriščavanje sopstvenih potencijala, kako bi išli u korak sa razvijenijim delovima Srbije. Na sastanku sam najavio posetu opštini Priboj u cilju dodatnog upoznavanja sa stanjem na terenu i utvrdjivanju mera za ekonomski oporavak ovog kraja, kazao je Djerlek.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.