Ministar Đerlek s predstavnicima opštine Priboj

U planu utvrđivanje stanja na terenu, izrada metodologije i sveobuhvatne strategije regionalnog razvoja.
Ministar Đerlek s predstavnicima opštine Priboj o rješavanju lokalnih problema_63ed941ab553a.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek razgovarao je sa savetnikom u kabinetu predsednika opštine Priboj Esadom Mehovićem i predstavnicima lokalne samouprave o trenutnoj situaciji u ovoj opštini i projektima koji bi omogućili bolje uslove za život građana Priboja.

Đerlek je rekao da je u planu utvrđivanje stanja na terenu, izrada metodologije i sveobuhvatne strategije regionalnog razvoja kako bi se na adekvatan način utvrdile potrebe na terenu, ali i potencijali lokalnih samouprava.

– U periodu pred nama ćemo ubrzano raditi na problemima manje razvijenih regiona i opština poput Priboja, kojoj su potrebni dodatni podsticaji i investicije, kao i iskoriščavanje sopstvenih potencijala, kako bi išli u korak sa razvijenijim delovima Srbije. Na sastanku sam najavio posetu opštini Priboj u cilju dodatnog upoznavanja sa stanjem na terenu i utvrdjivanju mera za ekonomski oporavak ovog kraja, kazao je Djerlek.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.