Ministar Đerlek se upisao u knjigu žalosti u ambasadi Sirije

Srbija saoseća sa patnjom i bolom koji sirijski narod proživljava nakon razornog zemljotresa u kojem su živote izgubili njihovi najbliži
Fotografija: Miloš Perić
Fotografija: Miloš Perić
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek sastao se danas sa ambasadorom Sirijske Arapske Republike u Srbiji Basemom Džamanom Agom i upisao u knjigu žalosti, otvorenoj u ambasadi, povodom velikog broja izgubljenih života u razornom zemljotresu koji je pogodio ovu zemlju.

Ministar Đerlek je, upisujući se u knjigu žalosti, poručio da Srbija saoseća sa patnjom i bolom koji sirijski narod proživljava nakon razornog zemljotresa u kojem su živote izgubili njihovi najbliži i koji je ostavio nesagledive posledice na ovu lepu, drevnu zemlju, kolevku civilizacije. On je izrazio očekivanje da će građani Sirije, uprkos svim teškoćama koje su ih zadesile, pronaći snagu da nastave dalje i prebrodite ove teške trenutke.

Preneo je poruku da su građani Srbije uz Siriju i sirijski narod i da će Republika Srbija pružiti svu moguću podršku, što je ujedno i naša moralna obaveza u ovoj velikoj tragediji.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.