Nije da branim Vučića, ali…

Vučić ne može da Vam kaže o čemu se radi u sporazumu jer je to tajna! Mogu ja jer u nemačkoj to nije tajna, navešću Vam samo dve tačke od 10.
Ilustracija: Aleksandar Novaković
Ilustracija: Aleksandar Novaković
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Ako sloboda uopšte nešto znači, to je pravo da se drugima kaže ono što ne žele da čuju.
NIJE DA BRANIM VUČIĆA, ALI…

Čitam…Vučić je izdajnik… Francusko-Nemački sporazum je čisto priznavanje Kosova sa naše strane… TAČNO, i? Pa realno to se zna odavno. Svi se sada nešto čudite. Bilo je samo pitanje vremena kada će i kako to uvaliti neukom narodu.
Budite malo realni, od 1999. godine i Kumanovskog sporazuma KiM više nije deo Srbije, NITI ĆE IKADA VIŠE BITI, svidelo se to nekome ili ne. Izgubili su ga oni koji su tada glasali za Slobu, Šešelja, Vučića. Isti ovi su i tada bili na vlasti kada je potpisana kapitulacija.

Da, i tada je Vučić bio na vlasti, logično da on sada ovo i završi. Karma, sudbina?
Deset godina je pripreman teren za to, uspostavljanjem apsolutne kontrole nad medijima, diktaturom i rušenjem institucija.
Realno, jeste li imali državu do sada? Zemlju, da. Državu ne. Jer, jedan od preduslova državnosti su granice. Srbija ih je imala na papiru, po Ustavu, ali de facto ne znamo gde su nam granice. I koja to “država” stavlja “granični prelaz” na svojoj teritoriji? Kažete, Kosovo je srce Srbija, ali u toj Srbiji, Albanci mogu da zabrane ili dozvole ulazak predsednika Srbije “na našu teritoriju” kada i kako im se prohte…jel tako?

Pa kakva je to država?
Kažete, Vučić je izdajnik…ALI… Izdajnika je narod hteo, izdajnika je narod i doveo. Ne možete reći da ga 80% srbije nije podržalo. Ja prihvatam izborne rezultate, kažu apsolutno većinski pobedili, formirali vladu… ili Vi imate neka druga saznanja?!
Tako da, nije Vučić izdajnik, izdajnik je “krezubi seljak” koji je glasao za Slobu, Šešelja, Vučića, izdajnik je nepismeni, neškolovani narod koji se oduševljavao na “PREDAJA NIJE OPCIJA”, zapitajte se kolika je odgovornost obrazovanih, javnih ličnosti… svih onih koji su ćutali i ćute na gaženje Ustava od strane Vučića.

Kažete… Sad će narod da ga skloniti, poništiti sve što je izdajnik potpisao… Dragi moji, ne znam kako da Vam kažem? Neće Vama niko skloniti Vučića, prihvatio on ili ne prihvatio sporazum, svejedno, “srBin” bi za vajdicu prodao i svoju majku a ne Kosovo. Osvestite se više, pobogu.

Narod koji je voleo Miloševića, Miru Marković, Šešelja, a mrzeo i prezirao Đinđića, takav narod zaslužuje Vučića i sve što uz njega ide, siromaštvo, bedu, kriminal, korupciju, raspad zdravstva, sudstva, obrazovanja, energetike, poljoprivrede, kulture, liderstvo nesposobnih, bahatih, neznalica, krah svih pravih vrednosti…
Ah, da, Vučić ne može da Vam kaže o čemu se radi u sporazumu jer je to tajna! Mogu ja jer u nemačkoj to nije tajna, navešću Vam samo dve tačke od 10.

Član 4. “U skladu sa Poveljom Ujedinjenih nacija, Stranke se obavezuju da nijedna od njih ne može da predstavlja drugu stranu u međunarodnoj sferi ili delovati u njeno ime.”

Član 5. “Srbija se neće protiviti članstvu Kosova u bilo kojoj međunarodnoj organizaciji”.
Tako da, laku noć sa “nema predaje”, “dogodine u Prizrenu”… kurčenje završeno. 7:0 za Srbiju.
Tu je i drugi deo sporazuma…”Omogućiti kopanje litijuma” ili da Vam prevedem…otvaranje gomile rudnika, odnosno pretvaranje Srbije u jeftinu koloniju.

Dragi moji srBi, kao i uvek u poslednjih 30 godina, izgubili ste sve, a neće dobiti ništa, a za ovih njegovih deset godina proseravanja Srbija je manja za još milion ljudi i zaduženija 20milijardi €, sve ovo naravno nije služilo ničemu osim samouništenju.
Niste hteli plan Z4 u Hrvatskoj? Dobili ste ku*ac. Niste hteli Atasarijev plan o KiM? Dobili ste ku*ac. I nemojte mene da krivite, koji imam slobodu da Vam kažem samo bolnu istinu, otiđite kod vašeg komšije, rođaka, tate, mame… koji su 90-tih zasrali, njima se obratite.
Jbg. nemate više Kosovo, neki od nas se nismo pravili mutavi, znamo to već 24g. ALI, danas nemate više ni slobodu, živite i živećete u diktaturi jednog čoveka, još dugo.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.