Sve službe u pripravnosti zbog najavljenih padavina 

Gradski štab za vanredne situacije i Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova djelovaće u narednim danima shodno razvoju situacije na terenu
66C16ED1-D12E-493B-A073-FC833313628D
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Štab za varedne situacije grada Novog Pazara usvojio je naredbu o pripravnosti subjekata od posebnog značaja i javnih preduzeća čiji je osnivač Grad, a na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda da će od 17. januara obilne padavine zahvatiti područje jugozapadne i južne Srbije, naročito južno od linije Priboj – Prijepolje – Sjenica – Novi Pazar.

Gradski štab za vanredne situacije i Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova djelovaće u narednim danima shodno razvoju situacije na terenu, a u navedenom vremenskom periodu biće organizovana i dežurstva.

– Shodno potrebama, biće angažovano dodatno ljudstvo i mehanizacija, u cilju sprečavanja plavljenja područja, zaštite stanovništva i njihove imovine, saopšteno je iz Štaba.

Meteorolozi predviđaju da će u ovom kraju pasti od 40 do 80 milimetara kiše, te je izdato upozorenje na moguća izlivanja bujičnih vodotokova, dok će vodostaji Lima i Ibra dostići granicu redovne odbrane od poplava.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.