Netflix ipak neće emitirati drugu sezonu serije WEDNESDAY?

Iako bi Netflix tek trebao potvrditi snimanje druge sezone, čini se kako će se to ipak dogoditi na nekoj drugoj platformi.
Netflix ipak neće emitirati drugu sezonu serije WEDNESDAY?_63b610b0004ae.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Malo ko još nije pogledao novu Netflixu hit seriju Wednesday koja je stigla na stranice streamera u novembru prošle godine, a koja je u kratko vrijeme postala veliki hit koji je prema broju gledanosti nadmašio sjajni Stranger Things, sakupivši više od 400 miliona sati gledanosti u samo jednoj sedmici. A usprkos tom velikom uspjehu, čini se kako drugu sezonu ove hit serije ipak nećemo gledati na Netflixu.

No, to ne znači da nastavka priče o genijalnoj Wednesday Addams neće biti; Iako bi Netflix tek trebao potvrditi snimanje druge sezone, čini se kako će se to ipak dogoditi na nekoj drugoj platformi, i to zbog pravne zavrzlame prema kojoj je serija zapravo proizvod kompanije Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), a koja je prošle godine potpisala ugovor s Amazonom. Samim time, u filmskom svijetu se priča kako će nova sezona naše nove omiljene serije ugledati svijetlo dana upravo na Amazon Primeu koji, moramo priznati, ne uživa veliku popularnost, a ni dostupnost na našim prostorima. Ipak, filmski znalci ističu kako ni to nije sigurna potvrda kako će Wednesday nestati s Netflixa; Netflix još uvijek ima priliku sklopiti dogovor s Amazonom kako bi ostao domaćin ove popularne serije koja se i krenula prikazivati na Netflixu.

I dok još uvijek nije poznato koja će streaming kuća udomiti nove epizode serije Wednesday, producenti serije već su u procesu traženja novih lokacija za snimanje, a nestrpljivi gledatelji nagađaju moguće scenarije koje ćemo gledati u narednim epizodama, a koje bi mogle uključivati romansu između dvije cimerice – Wednesday i Enid!

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.