Google-ov VPN stiže za Mac i Windows

Biće vam potreban najmanje macOS Big Sur ili Windows 10.
Screenshot 2022-11-21 at 13.09.14
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Više ne morate da vadite telefon da biste koristili Google One virtuelnu privatnu mrežu. Google je objavio One VPN aplikacije za Mac i Windows sisteme. Kao i na mobilnom uređaju, VPN šifruje i na drugi način maskira vaš internet saobraćaj.

Ne možete da ga koristite za pristup sadržaju iz drugih regiona kao što možete sa nekim VPN-ovima, ali bi trebalo da vam pomogne ako ste zabrinuti da biste otkrili svoju IP adresu. VPN zahteva najmanje 10 USD mesečno za Google One paket od 2TB, iako možete da delite pristup sa do pet drugih ljudi. Podrška za desktop računare dostupna je u sve 22 zemlje u kojima je usluga dostupna, uključujući SAD, Kanadu, Meksiko, UK i veći deo Evrope. Biće vam potreban najmanje macOS Big Sur ili Windows 10.

Kao i ranije, Google ima nezavisna tela koja revidiraju svoj VPN. Takođe deli izvorni kod za svoje biblioteke aplikacija kako bi se obezbedila transparentnost. Desktop aplikacije su verovatno zakasnile kada mnogi VPN provajderi već dugo podržavaju više platformi. Ovo nije nužno najbolja opcija, i sve zavisi od vaših potreba. Mozilla-in VPN uključuje izbore regionalnog servera za 60 dolara godišnje, dok Opera VPN čak možete dobiti besplatno. Google-ova prednost ostaje u paketu, jer zaista kupujete skladište u cloud-u koje uključuje VPN među svoje prednosti.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.