Zukorlić uputio čestitku bošnjačkom članu Predsjedništva BiH

Uvjeren sam da će Bosna i Hercegovina u toku Vašeg mandata bilježiti historijske trenutake napretka, te da ćete Vi biti čimbenik stabilnosti i znak nade za cjelokupnu regiju.
viber_image_2022-10-06_16-01-03-719-1536x864-1-768x432
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Gospodinu Denisu Bećiroviću

Izabranom članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Č E S T I T K A

Uvaženi dr Denise Bećiroviću,

U svoje lično ime, kao i u ime Stranke pravde i pomirenja srdačno Vam čestitam na izboru za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Upućujem Vam najtoplije želje za uspjehom na obnašanju ove visoke dužnosti.

Uvjeren sam da će Bosna i Hercegovina u toku Vašeg mandata bilježiti historijske trenutake napretka, te da ćete Vi biti čimbenik stabilnosti i znak nade za cjelokupnu regiju.

U tom pogledu, imat ćete podršku Bošnjaka regije Sandžaka. S pozicije potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srbije ćemo insistirati na boljim odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine, na principima pravde i pomirenja za koje se zalaže naša stranka, uz međusobno poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta dviju država.

Želim također i da zajedno dodatno produbimo još jače veze koje postoje između Bosne i Hercegovine i Sandžaka kako na političkom tako i na privrednom i kulturnom planu.

Bosna i Hercegovina je zemlja koju Bošnjaci Sandžaka i Srbije smatraju svojom maticom, te u tom duhu se nadam sve boljoj saradnji.

S poštovanjem i svako dobro.

Usame Zukorlić

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbij

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.