Ozzy Osbourne lansirao vlastitu make-up kolekciju

Ovaj pothvat samo je jedan od brojnih Ozzyjevih pothvata u ovoj godini.
Ozzy Osbourne lansirao vlastitu make-up kolekciju_633f7b747be0c.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ozzy Osbourne udružio se s Rock and Roll Beauty kako bi lansirao vlastitu kolekciju kozmetičkih proizvoda koji su dizajnirani kako bi pružili izgled inspiriran samim Princom tame.

Kolekcija od čak 21 proizvoda u duhu rock and rolla obilježava Ozzyja s nazivima njegovih prepoznatljivih pjesmama – Iron Man, Zombie Stomp i predstavljenim u paletama sjenila.

U kolekciji se nalaze i svijeće koje zazivaju duh rock and roll bogova, Ozzyjeve tetovaže, metal ruževi za usne, kozmetičke torbice, gotičko ogledalo. Pogledaj cijelu kolekciju.

Ovaj pothvat samo je jedan od brojnih Ozzyjevih pothvata u ovoj godini pa je tako prošli mjesec izdao svoj novi studijski album, Patient Number 9, koji je ga je postavio na prvo mjesto Billboardove ljestvice najprodavanijih albuma.

U produkciji Andrewa Watta, album uključuje svevremensku postavu gostujućih talenata, uključujući pokojnog bubnjara Foo Fightersa, Taylora Hawkinsa.

Ove godine Ozzy Osbourne se također vratio na pozornicu uživo. Prvi put se pojavio nakon gotovo tri godine, ujedinivši se s kolegom iz Black Sabbatha, Tonyjem Iommijem za izvedbu pjesme Paranoid na Commonwealth Igrama, a također je odsvirao i nekoliko pjesama na poluvremenu prve utakmice NFL sezone prošlog mjeseca.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.