Puna podrška opštinskoj vlasti u Sjenici

Shodno tome Predsjedništvo Stranke pravde i pomirenja jednoglasno isključuje Nusreta Nuhovića iz članstva.
SPP: Puna podrška opštinskoj vlasti u Sjenici – Nuhović isključen iz članstva_6313fd8037e82.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Stranka pravde i pomirenja najoštrije osuđuje zlonamjerne napade na funkcionere Stranke pravde i pomirenja u ambijentu kada Opština Sjenica niže uspjehe i kada je uzor ostatku regije Sandžaka kako se izlazi iz finansijske krize u koju je ovu Opštinu dovela prethodna vlast, a koju su činile SDA i SDP kroz razna zaduživanja.

Naglašavamo da dajemo punu podršku opštinskoj vlasti u Sjenici na čelu sa predsjednikom Opštine gospodinom Munibom Mujagićem.

Stranka pravde i pomirenja ne podržava smjenu v.d. direktora Direkcije za uređivanje grada, direktora Javnog komunalnog preduzeća i predsjednika Skupštine Opštine Sjenica.

Osuđujemo sve aktivnosti koje je preduzeo Nusret Nuhović na obaranju vlasti, a koje imaju za cilj samo i isključivo lični interes, a na štetu građana Opštine Sjenica.

Shodno tome Predsjedništvo Stranke pravde i pomirenja jednoglasno isključuje Nusreta Nuhovića iz članstva.

Stranka pravde i pomirenja će upotrijebiti sva zakonom dozvoljena sredstva kako bi se sačuvalo dostojanstvo svakog člana Stranke kao i njen kredibilitet i ugled u konačnici.

Također Predsjedništvo Stranke pravde i pomirenja se zahvaljuje koalicionim partnerima koje čine sa nama vlast u Sjenici na korektnim odnosima i radu u interesu građana naše Opštine.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.