200 kompleta školskog pribora

Ona je najavila i akciju pomoći socijalno ugroženim porodicama kada je u pitanju oprema za bebe, garderoba i obuća za one kojima to treba.
U Beranama podijelili 200 kompleta školskog pribora_63149cdca299d.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Nevladina organizacija “Montenegro Kids” iz Tivta, prepoznata po organizaciji humanitarnih akcija, danas je u Centru za socijalni rad u Beranama podijelila 200 kompleta školskog pribora za učenike iz socijalno ugroženih porodica iz te sjeverne opštine.

Direktorica te NVO i organizator akcije, Ljiljana Đuričić kazala je da se život sastoji od malih stvari i da istinska veličina sastoji se u tome biti veliki u malim stvarima.

“I ove godine smo mislili na djecu. Znam da ne možemo svakom djetetu pomoći ni promijeniti život ovim donacijama. Samo ga možemo uljepšati i olakšati period kada smo im najviše potrebni. Mislim da je to ovaj momenat kada svako dijete želi novi pribor, torbu, i sve neophodno za školu”, kazala je Đuričić.
Ona je najavila i akciju pomoći socijalno ugroženim porodicama kada je u pitanju oprema za bebe, garderoba i obuća za one kojima to treba.

“Veliku zahvalnost dugujemo Centru za socijalni rad (CZSR) Berane, direktoru Petru Pajkoviću i zaposlenim ljudima iz centra što misle na djecu i nama kao organizatorima pomognu pri svakoj realizaciji, obezbijede prostor i organizuju podjelu”, kazala je Đuričić.
Direktor Centra za socijalni rad je rekao da pažljivo osluškuju potrebe socijalno najugroženijih, i da su tu da pomognu i budu logistika za sve one koji sprovode ovakve akcije.

“Montenegro Kids je i ranije sprovodio akcije na sjeveru, gdje po statističkim podacima ima najviše socijalno ugroženih, i na tome smo im zahvalni. Svaka pomoć, koliko god bila skromna, dobrodošla je”, kazao je Pajković.
Centar za socijalni rad Berane, osim Berana pokriva i opštine Andrijevicu i Petnjicu, i jedan je od većih na sjeveru Crne Gore.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.