Svečano otvorena kancelarije SPP u Prijepolju

Naglasila je da joj je želja da ovo bude mjesto sa kojeg će se slati poruka da ovaj grad može bolje, te da uz Stranku Pravde i Pomirenja Prijepolje uistinu može biti mjesto lijepog življenja.
0
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Danas je u Prijepolju uz prisustvo predsjednika Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srbije Usame Zukorlića, svečano otvorena kancelarija opštinskog odbora ove političke organizacije.

Svečanosti su prisustvovali mnogi članovi, simpatizeri, kao i gosti.

Povjerenik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju Remzija Fetahović kazao je da je sretan radi otvaranja ove kancelarije, te da će se upravo u njoj sprovoditi različite aktivnosti stranke, ali i radnih grupa koje će biti podrška i pomoć građanima.
Prisutnima se obratio i pomoćnik povjerenika Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju dr Elmedin Čičić koji je kazao da je ponosan na otvaranje nove kancelarije i da je ovo velika stvar za građane Prijepolja, te da vjeruje u to da će građani prepoznati pruženu ruku Stranke Pravde i Pomirenja.

Odbornica Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju Alisa Talović kazala je da će ova kancelarija biti mjesto razmjene ideja, kao i da su njena vrata otvorena svim građanima Prijepolja. Naglasila je da joj je želja da ovo bude mjesto sa kojeg će se slati poruka da ovaj grad može bolje, te da uz Stranku Pravde i Pomirenja Prijepolje uistinu može biti mjesto lijepog življenja.

Predsjednik Usame Zukorlić pozdravio je sve prisutne i zahvalio im se što su svojim prisustvom uveličali otvaranje kancelarije. Kazao je kako će ova kancelarija biti mjesto na kome će svi moći zajedno da razgovaraju o svemu što Prijepolje može da učini boljim. Dodao je i to da je ovo tek početak onoga što Stranka Pravde i Pomirenja ima u planu da radi.

Zukorlić je istakao da samo politika gdje su interesi građana ispred svih drugih interesa, može biti dobra politika, te da se nada da će građani prepoznati da Stranka Pravde i Pomirenja stavlja upravo potrebe i interese građana ispred svih drugih, i da je samo to put bolje budućnosti.

Na kraju predsjednik Stranke pravde i pomirenja pozvao je prisutne da u narednom period fokus treba biti na popisu stanovništva.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.