Obnova škole uz pomoć Ambasade SAD

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Jedan dio sredstava na ovom projektu obezbjeđivalo je Ministarstvo prosvjete.
Obnova škole uz pomoć Ambasade SAD_63100045853ad.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ministar prosvjete Miomir Vojinović, posjetio je danas OŠ “Krsto Radojević” u Tomaševu, nadomak Bijelog Polja i obišao radove na školi koji su finansirani donacijom Vlade Crne Gore i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Kako navode u saopštenju Ministarstva, Ambasada SAD, u saradnji sa Kancelarijom za odbrambenu saradnju (ODC), kao i tijesnom saradnjom sa Ministarstvom prosvjete, realizuje projekte rekonstrukcije škola širom Crne Gore.”Projekat se realizuje na način da američka Ambasada u Crnoj Gori obezbjeđuje najveći dio sredstava i sprovodi međunarodnu tendersku proceduru za izbor izvođača radova, za svaku fazu pojedinačno. Jedan dio sredstava na ovom projektu obezbjeđivalo je Ministarstvo prosvjete i to u dijelu izrade projektne dokumentacije i nadzora nad radovima”, pojašnjavaju u saopštenju.

OŠ “Krsto Radojević” Bijelo Polje je škola koja ima oko 100 učenika. Radovima koji su počeli u avgustu ove godine, predviđena je zamjena unutrašnjih vrata, adaptacija unutrašnjih prostorija, postojećih toaleta, đačkih i nastavničkih, krova na školskom objektu, fasade, elektroinstalacija i ugradnja centralnog grijanja.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.