3 mala beauty trika

Ni slučajno ih nemojte baciti ili se mučiti s packanjem posvuda pri sljedećem nanošenju!
3 mala beauty trika_6310056c4a65f.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Tri mala beauty trika koje vam donosimo u nastavku će vam olakšati život, a koja će vam ostaviti i vremena i novaca za druge životne radosti.

Balzam za usne nije samo za usne

Omiljeni balzam za usne uvijek imajte negdje pri ruci jer vam može poslužiti za puno stvari koje vam vjerovatno uopšte nisu pale na pamet. Koristite ga kako biste ukrotili neposlušnu mladu kosu, dodajte malo glossa svojim kapcima, hidrirajte kožu oko noktiju i već ste uštedjele na tri kozmetička proizvoda. Ako slučajno koristite balzam u nekoj nježnoj nijansi, slobodno ga isprobajte i na obrazima.

Popravite slomljene makeup proizvode

Kozmetička torbica vam je pala na pod i razbile su vam se sjenke, rumenilo ili puder u kamenu? Ni slučajno ih nemojte baciti ili se mučiti s packanjem posvuda pri sljedećem nanošenju! Radije dodajte nekoliko kapi izopropilnog alkohola i dobro utabajte drugom stranom kašike, et voilà, kao da se ništa nije dogodilo! Ne rastužujte se ni oko polomljenih ruževa, jednostavno ih zagrijte upaljačem da se rastope i ostavite preko noći u frižideru da se opet stvrdnu.

Suhi šampon prije spavanja

Niste jutarnji tip i kad se probudite već skoro kasnite na posao, a izgleda da vas je još zadesio i bad hair day? Pošaljite ova nervozna jutra u zaborav i prije spavanja našpricajte tjeme suhim šamponom, zavežite kosu u punđu i vjerujte nam na riječ da će šampon djelovati još bolje ako mu date cijelu noć.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.