Otvorena Letnja scena u Gradskom parku

Gradski park i gradska tvrđava u Novom Pazaru bogatiji su za još jedan kulturni sadržaj.
Otvorena Letnja scena u Gradskom parku_62cf51a22f641.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Sinoć je u Gradskom parku svečano otvorena Letnja scena, projekat koji su Turistička organizacija i Grad Novi Pazar realizovali uz podršku Vlade Republike Srbije i Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija. Tim povodom, na novootvorenom kulturnom prosotru organizovan je bogat kulturno – zabavni program.

Gradski park i gradska tvrđava u Novom Pazaru bogatiji su za još jedan kulturni sadržaj. Na radost kulturnih poslenika pre svega, ali i svih građana i gostiju Novog Pazara, kojih će, kako se očekuje, biti sve više, letnja scena biće novo mesto okupljanja radi različitih kulturnih performansa.

U ime Turističke organizacije Novi Pazar prisutne je pozdravio direktor Dejan Belojica, a u ime Grada Novog Pazara pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj. Posebno ističući  važnost projekata u starom delu grada Škrijelj je podsetio da je pre dve godine na otvaranju rekonstruisane  biblioteke tadašnji ministar turizma Rasim Ljajić, najavio da će ovaj prostor biti ”muzej na otvorenom”. To, kako je naveo, potvrđuje realizacija brojnih projekata.

U kulturno- zabavnom delu programu na svečanom otvaranju Letnje scene nastupali su: operska pevačica Mubera Škrijelj, Hor Isa Beg, pevačke grupe Rašanke i Rašankice i kao i glumice Lemana Binjoš i Kristina Živanić.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.