Konsultacije oko formiranje nove vlade

Naša stranka ima redovne kontakte sa SNS-om, i svakako da ćemo se odazvati na poziv za konsultacije, koji nam je upućen.
F866C628-0982-442B-B33E-3B2F8AEBF9CB
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Generalni sekretar Stranke pravde i pomirenja Edin Đerlek naveo je da je ova stranka dobila poziv od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, na konsultacije oko formiranja Vlade, koje će biti održane u četvrtak.

– Naša stranka ima redovne kontakte sa SNS-om, i svakako da ćemo se odazvati na poziv za konsultacije, koji nam je upućen – naveo je Đerlek.

Kako je naveo, želja je da Stranka pravde i pomirenja preuzme ozbiljnu ulogu u najavljenoj manjinsko – inkluzivnoj Vladi, u korist i Bošnjaka i države Srbije, ali i pripadnika svih nacionalnih manjina, kao stranka koja je imala najviše glasova Bošnjaka, i koja u isto vreme reprezentuje širi krug nacionalnih manjina u Srbiji što su pokazali i rezultati na prethodnim održanim izborima u našoj zemlji.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.