Protesti 14. jula u Bijelom Polju

Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokiramo glavnu saobraćajnicu ka Podgorici.
Svi penzioneri da izađu na proteste 14. jula u Bijelom Polju_62c5838042640.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Penzioneri sa sjevera pozivaju sve penzionere da u četvrtak 14. jula izađu na treće proteste u Bijelom Polju, koji će se održati ispred zgrade Opštine u podne.

Kako su danas naveli u svom obraćanju medijima, penzioneri se svaki dan nalaze u još goroj ekonomskoj situaciji, a mnogi bez uslova za život, a što im situaciju čini goru svako dnevno poskupljenje cijena.
Iz organizicionog odbora protesta navode, da im se još niko iz Vlade i Skupštine Crne Gore nije obratio, a što govori njihov odnos prema penzionerima, zbog čega treba da se još više organizujemo i pripremimo za još veće proteste koje ćemo najaviti 14. jula, kada ćemo iznijeti i nove zahtjeve penzionera.

“Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokiramo glavnu saobraćajnicu ka Podgorici, jer ne želimo ostavljati turiste sa porodicama u koloni automobila, dovoljno je samo da u što većem broju izađemo svi ispred Opštine Bijelo Polje. Zato pozivamo i sve građane Bijelog Polja i mlade i stare, da nam se pridruže jer ovo nije borba samo za penzionere, ovo je borba za Crnu Goru, za sve građane, za budućnost naše djece”, navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.