Protesti 14. jula u Bijelom Polju

Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokiramo glavnu saobraćajnicu ka Podgorici.
Svi penzioneri da izađu na proteste 14. jula u Bijelom Polju_62c5838042640.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Penzioneri sa sjevera pozivaju sve penzionere da u četvrtak 14. jula izađu na treće proteste u Bijelom Polju, koji će se održati ispred zgrade Opštine u podne.

Kako su danas naveli u svom obraćanju medijima, penzioneri se svaki dan nalaze u još goroj ekonomskoj situaciji, a mnogi bez uslova za život, a što im situaciju čini goru svako dnevno poskupljenje cijena.
Iz organizicionog odbora protesta navode, da im se još niko iz Vlade i Skupštine Crne Gore nije obratio, a što govori njihov odnos prema penzionerima, zbog čega treba da se još više organizujemo i pripremimo za još veće proteste koje ćemo najaviti 14. jula, kada ćemo iznijeti i nove zahtjeve penzionera.

“Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokiramo glavnu saobraćajnicu ka Podgorici, jer ne želimo ostavljati turiste sa porodicama u koloni automobila, dovoljno je samo da u što većem broju izađemo svi ispred Opštine Bijelo Polje. Zato pozivamo i sve građane Bijelog Polja i mlade i stare, da nam se pridruže jer ovo nije borba samo za penzionere, ovo je borba za Crnu Goru, za sve građane, za budućnost naše djece”, navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.