Očekujemo da SPP bude dio nove Vlade Srbije

Sa vladajućom partijom ćemo nastaviti saradnju na projektima koji su odranije predmet koalicionog sporazuma.
Zukorlić: Očekujemo da SPP bude dio nove Vlade Srbije_62bfaca610f07.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić rekao je za Infolid da očekuje da njegova partija bude deo buduće Vlade Srbije.

-Rukovodstvo Stranke pravde i pomirenja u stalnim je razgovorima sa rukovodstvom Srpske napredne stranke. Očekujemo da SPP bude deo Vlade Republike Srbije, kao stranka koja je osvojila ubedljivo najviše glasova Bošnjaka i drugih nacionalnih zajednica u Republici Srbiji, kazao je Zukorlić za Infolid.

On je dodao da će SPP sa SNS nastaviti saradnju na projektima koji su odranije predmet koalicionog sporazuma.

-Sa vladajućom partijom ćemo nastaviti saradnju na projektima koji su odranije predmet koalicionog sporazuma, ali i nastojati da saradnju proširimo na nove projekte, rekao je Zukorlić.

Govoreći o političkoj sceni Srbije, Zukorlić je rekao da veruje da je došlo vreme za nova lica, ne samo iz redova Bošnjaka.

-Verujem da je došlo vreme, nakon više od tri decenije, da neka nova lica Bošnjaka i drugih nacionalnih zajednica isplivaju na površinu političke scene Republike Srbije, zaključio je lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.