Predsjednik USS posjetio UNINP

Kada se vidi da svaki od nas to poštuje i cijeni to će vidjeti i svaki čovjek.
Predsjednik Ujedinjene seljačke stranke posjetio UNINP_629ff9c1cbc31.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Drugog dana posjete Sandžaku, predsjednik Ujedinjene seljačke stranke, narodni poslanik i veliki prijatelj rahmetli akademika Muamera Zukorlića, obišao je Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru koji je, kako kaže,  velika je vrijednost za sve građane Srbije. Institucija poput ove treba biti još moćnija jer se u njoj osjeća snaga koju je iza sebe ostavio rahmetli muftija Zukorlić. Saradnje i uspjesi moraju se neprestano unaprijeđivati kroz zajednička djelovanja.

“On je svojim angažovanjem i meni ostavio amanet da svi ljudi koji žive ovdje u Srbiji rade na tome da svima na ovom prostoru bude bolje. I svi na isti način da radimo u interesu svakog čovjeka bez obzira  da li u Pazaru, Sljigu, Subotici, Beogradu . Internacionalni univerzitet treba biti još uspješniji i svi možemo pomoći ovakvim nastupima, dogovorima, prijateljskim razgovorima. Kada se vidi da svaki od nas to poštuje i cijeni to će vidjeti i svaki čovjek”, kaže Milija Miletić, predsjednik USS.

Internacionalni univerzitet inače, jedan je od najvećih vakufa rahmetli Muftije Zukorlića.
“Nama je drago što se čuje pozitivan glas Internacionalnog univerziteta kroz cijelu Srbiju. Naši studenti naša su najbolja reklama koji pored toga što su bili dobri studenti, rade i na različitim poljima, kako u privatnom tako i u državnom sektoru. Drago mi je što su u svim dijelovima Srbije dali veliki doprinos što daje dodatan elan da što bolje radimo i što uvijek ističemo da smo Internacionalni, otvoreni za sve narode bez obzira na nacionalnost i vjeroispovijest. I dalje ćemo nastaviti ovim putem”, istakao je prof.dr Suad Bećirović, rektor UNINP.

Saradnja na polju podrške obrazovanju mladih, njihovom opstanku i ostanku u svojoj zemlji, nema cijenu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.