Radni sastanak sa članovima stranke u Prijepolju

Obzirom da je, zbog raznih vrsta opstrukcija izborni rezultat u Prijepolju bio najslabiji, odluka Stranke je da se sa Prijepoljem najviše radi u budućem periodu, obzirom da je to bila opština u kojoj je SPP imao prvo učešće u vlasti.
Usame Zukorlić na radnom sastanku sa članovima stranke u Prijepolju_627facaf9b1dd.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

U Maloj sali Doma kulture u Prijepolju održan je radni sastanak koordinacionog tima za formiranje povjereništva Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju.

Sastanku su prisustvovali predsjednik SPP-a Usame Zukorlić, potpredsjednik dr. Jahja Fehratović i koordinator dr. Rejhan Kurtović.

Povjereništvo će raditi poslove opštinskog odbora SPP-a u Prijepolju do izbora u tom odboru.

Najbolji izborni rezultat na Parlamentarnim izborima koji je napravila Stranka pravde i pomirenja do sada, ističe dr Jahja Fehratović, još jednom je pokazao da je prepoznata ideja rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića i da ona živi među svim narodima i nakon njegove smrti. S’ tim u vezi, odluka rukovodstva Stranke jeste da se formiraju povjereništva na mjestima gdje je to neophodno.

Koordinator dr Rejhan Kurtović je istakao da se ovakvim sastancima i razgovorom sa ljudima želi objektivna slika Prijepolja, te na koliko se raspoloživih resursa može računati u narednom periodu. SPP u Prijepolju, saglasni su iz rukovodstva Stranke, ima potencijal da bude stožer vlasti u narednom periodu.

Predsjednik SPP-a Usame Zukorlić obratio se prisutnim Prijepoljcima, Brodarevcima i Komarancina. Obzirom da je, zbog raznih vrsta opstrukcija izborni rezultat u Prijepolju bio najslabiji, odluka Stranke je da se sa Prijepoljem najviše radi u budućem periodu, obzirom da je to bila opština u kojoj je SPP imao prvo učešće u vlasti.

Poručeno da je ovo prvi korak ka formiranju povjereništva stranke u toj opštini i da će nadležni organi stranke imenovati povjereništvo. Svi prisutni su imali prilike dati svoja mišljenja koja će se uzeti u obzir pri formiranju povjereništva koje će reprezentirati SPP glasače u Prijepolju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.