Radni sastanak sa članovima stranke u Prijepolju

Obzirom da je, zbog raznih vrsta opstrukcija izborni rezultat u Prijepolju bio najslabiji, odluka Stranke je da se sa Prijepoljem najviše radi u budućem periodu, obzirom da je to bila opština u kojoj je SPP imao prvo učešće u vlasti.
Usame Zukorlić na radnom sastanku sa članovima stranke u Prijepolju_627facaf9b1dd.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

U Maloj sali Doma kulture u Prijepolju održan je radni sastanak koordinacionog tima za formiranje povjereništva Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju.

Sastanku su prisustvovali predsjednik SPP-a Usame Zukorlić, potpredsjednik dr. Jahja Fehratović i koordinator dr. Rejhan Kurtović.

Povjereništvo će raditi poslove opštinskog odbora SPP-a u Prijepolju do izbora u tom odboru.

Najbolji izborni rezultat na Parlamentarnim izborima koji je napravila Stranka pravde i pomirenja do sada, ističe dr Jahja Fehratović, još jednom je pokazao da je prepoznata ideja rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića i da ona živi među svim narodima i nakon njegove smrti. S’ tim u vezi, odluka rukovodstva Stranke jeste da se formiraju povjereništva na mjestima gdje je to neophodno.

Koordinator dr Rejhan Kurtović je istakao da se ovakvim sastancima i razgovorom sa ljudima želi objektivna slika Prijepolja, te na koliko se raspoloživih resursa može računati u narednom periodu. SPP u Prijepolju, saglasni su iz rukovodstva Stranke, ima potencijal da bude stožer vlasti u narednom periodu.

Predsjednik SPP-a Usame Zukorlić obratio se prisutnim Prijepoljcima, Brodarevcima i Komarancina. Obzirom da je, zbog raznih vrsta opstrukcija izborni rezultat u Prijepolju bio najslabiji, odluka Stranke je da se sa Prijepoljem najviše radi u budućem periodu, obzirom da je to bila opština u kojoj je SPP imao prvo učešće u vlasti.

Poručeno da je ovo prvi korak ka formiranju povjereništva stranke u toj opštini i da će nadležni organi stranke imenovati povjereništvo. Svi prisutni su imali prilike dati svoja mišljenja koja će se uzeti u obzir pri formiranju povjereništva koje će reprezentirati SPP glasače u Prijepolju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.