”Fobofobija” u Novom Pazaru

Mi ćemo se, kao i do sada, truditi da pružimo šansu mladim ljudima od kuda god oni dolazili i čime se god afirmativnim budu bavili.
”Fobofobija” u Novom Pazaru_627c432b009c3.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Novi Pazar će sutra i prekosutra biti domaćin 17. Festivalu internacionalnog studentskog teatra (FIST), koji tradicionalno organizuju studenti i studentkinje Katedre za menadžment i produkciju pozorišta radija i kulture sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Ove godine, pod sloganom ‘’Fobofobija – strah od straha’’, festival se prvi put organizuje van Beograda, u formi putujućeg takmičarskog festivala, a Novi Pazar je jedan od koorganizatora.

”Za Novi Pazar je jako važno što će biti domaćin organizatorima iz Beograda i trupama iz Makedonije i Slovenije. Mi ćemo se, kao i do sada, truditi da pružimo šansu mladim ljudima od kuda god oni dolazili i čime se god afirmativnim budu bavili. Nadam se da ćemo i u budućnosti biti organizatori ovako lepih događaja”, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Tarik Rupić.

”Oduševljeni smo Novim Pazarom i gostoprimstvom koje ste nam pokazali, prevenstveno od strane Gradske uprave, sa kojom smo ostvarili odličnu saradnju, ali i od strane mladih koji već iskazuju veliko interesovanje za naše sadržaje”, izjavila je PR FIST festivala Jovana Živković.

U Novom Pazaru će sutra, 12. maja u četvrtak sa početkom od 20 časova na Žitnom trgu biti izvedena predstava ‘’Pelikan’’, a u petak i predstava ‘’Na drugoj strani’’. U sklopu festivala biće realizovana i radionica pod nazivom ”Prepusti se pozorištu”, kao i zložba ”Svedok mi je strah – sve dok me je strah”.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.