Saopštenje SDP Tutin i GG “Tutin na prvom mjestu”

Pozivamo sve političke subjekte u Tutinu koji su iskreno za rešavanje lošeg stanja i nagomilanih problema u našem gradu da nam se pridruže, a sve u cilju najboljih interesa svih građana opštine Tutin.
SDP Tutin i GG “Tutin na prvom mjestu” neće učestvovati daljem radu lokalnog parlamenta_62748710c1c81.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Zajedničko saopštenje za javnost uputili su Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije Tutin i Grupa građana “Tutin na prvom mjestu”.

“Obavještavamo javnost da je rano jutros održan sastanak odbora Sandžačke demokratske partije i Grupe građana na kojem je analizirano trenutno stanje u našoj opštini, konstantovano je da je isto alarmantno i neodrživo, te su u tom smislu doneti sledeći zaključci.

Zajedničko buduće delovanje ove dve političke opcije u cilju poboljšanja trenutnog stanja u gradu i rešavanja nagomilanih problema, za šta ćemo u narednim danima izaći sa konkretnim prijedlozima rešenja, neučestvovanje u daljem radu lokalnog parlamenta, sve dok se ne stvore uslovi za uspostavljanje sistema vlasti koji će da odgovori interesima svih građana opštine Tutin.

Pozivamo sve političke subjekte u Tutinu koji su iskreno za rešavanje lošeg stanja i nagomilanih problema u našem gradu da nam se pridruže, a sve u cilju najboljih interesa svih građana opštine Tutin”, navodi se u zajedničkom saopštenju za javnost Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije Tutin i Grupe građana “Tutin na prvom mjestu”.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.