Saopštenje SDP Tutin i GG “Tutin na prvom mjestu”

Pozivamo sve političke subjekte u Tutinu koji su iskreno za rešavanje lošeg stanja i nagomilanih problema u našem gradu da nam se pridruže, a sve u cilju najboljih interesa svih građana opštine Tutin.
SDP Tutin i GG “Tutin na prvom mjestu” neće učestvovati daljem radu lokalnog parlamenta_62748710c1c81.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Zajedničko saopštenje za javnost uputili su Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije Tutin i Grupa građana “Tutin na prvom mjestu”.

“Obavještavamo javnost da je rano jutros održan sastanak odbora Sandžačke demokratske partije i Grupe građana na kojem je analizirano trenutno stanje u našoj opštini, konstantovano je da je isto alarmantno i neodrživo, te su u tom smislu doneti sledeći zaključci.

Zajedničko buduće delovanje ove dve političke opcije u cilju poboljšanja trenutnog stanja u gradu i rešavanja nagomilanih problema, za šta ćemo u narednim danima izaći sa konkretnim prijedlozima rešenja, neučestvovanje u daljem radu lokalnog parlamenta, sve dok se ne stvore uslovi za uspostavljanje sistema vlasti koji će da odgovori interesima svih građana opštine Tutin.

Pozivamo sve političke subjekte u Tutinu koji su iskreno za rešavanje lošeg stanja i nagomilanih problema u našem gradu da nam se pridruže, a sve u cilju najboljih interesa svih građana opštine Tutin”, navodi se u zajedničkom saopštenju za javnost Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije Tutin i Grupe građana “Tutin na prvom mjestu”.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.